Tuesday, December 7, 2010

Edit Photo Contest

  • weehuuuu I’m here!! I’m here!! oke perangai dah serupa macam orang yang tak pernah pernah tulih blog! haha
  • oke oke nak cerita nih, aku telah di tag oleh adik sweet HannaFauzan untuk join contest ni….
  • jom jom tengok :

 

catsadfds

  • Kalau nak tahu lebih lanjut pasal terma dan syarat contest ni, sila klik laju laju pada banner contest ni yeaww….
  • oke oke tanpa buang amsa jom tengok gambar ape yang aku pandai sangat edit tuh. hehee

 

GAMBAR SEBELUM

IMG_6344

GAMBAR SELEPAS

IMG_6344 EDITED

  • gambar ni diambil oleh Myra.. tuan contest jangan risau ye, editing ni 100% dilakukan oleh aku…
  • karya editing  ni (oke riakk hahaha) terhasil dengan menggunakan software Photoshop CS3, dan juga dengan menggunakan aplikasi Vintage tone (suke hati aku bagi nama) yang sahabat saya bagi…
  • Huii kalau sebut pasal editing ni memang aku sukaa!! nape? sebab muka dapat dilicinkan tanpa sebarang kesan jerawat. ahhahahaa!!!

oke lahh.. nah 4 orang aku tag :

Oke done! hehe

 

 

bicara : photography + editing Red heart

13 comments :

Amirah Idris said...

chomellllllll :)

Nisa A. said...

@Amirah Idris

thanksss
:)

мσyy sαм's said...

Superb ! Loveittt and thanks sbb tag mmg aku tkd dalam list utk menang , hhohoho :P

Qai said...

Nice n Keep More Poasting =)

Pandai Nisa edit Gambar...

Qaseh dalia adelia said...

salam singgah dear nisa ...wah cantek lah editing tu..thanx juin n gud luck tau...cantek

Terry Nur Iman said...

awwhh! so cute!
and yes. editing best sebb boleh bg muka nampak perfect and flawless.. lalala

Nisa A. said...

@мσyy sαм's

haha
kau jgn bukan2 la moyyy.. kau edit pon lawa apeee....~

Nisa A. said...

@Qaseh dalia adelia

thanks a lot
dear
:)

Nisa A. said...

@Terry Nur Iman

haaaa
kan kan kan :D
heheheee~

creativeheart said...

wa... lawa2....

Pinky Pixie said...

cantik gambar!

kena tag. mcm taw2 je yt suka edit gmbar. muahaha.

Nisa A. said...

@creativeheart

hehe
anda juga berjasa tauuu..
thanks for photo action ape namenye tuh. hehee~

Nisa A. said...

@Pinky Pixie

hehehe
:)
sama2 dear~