Tuesday, December 7, 2010

Edit Photo Contest

  • weehuuuu I’m here!! I’m here!! oke perangai dah serupa macam orang yang tak pernah pernah tulih blog! haha
  • oke oke nak cerita nih, aku telah di tag oleh adik sweet HannaFauzan untuk join contest ni….
  • jom jom tengok :

 

catsadfds

  • Kalau nak tahu lebih lanjut pasal terma dan syarat contest ni, sila klik laju laju pada banner contest ni yeaww….
  • oke oke tanpa buang amsa jom tengok gambar ape yang aku pandai sangat edit tuh. hehee

 

GAMBAR SEBELUM

IMG_6344

GAMBAR SELEPAS

IMG_6344 EDITED

  • gambar ni diambil oleh Myra.. tuan contest jangan risau ye, editing ni 100% dilakukan oleh aku…
  • karya editing  ni (oke riakk hahaha) terhasil dengan menggunakan software Photoshop CS3, dan juga dengan menggunakan aplikasi Vintage tone (suke hati aku bagi nama) yang sahabat saya bagi…
  • Huii kalau sebut pasal editing ni memang aku sukaa!! nape? sebab muka dapat dilicinkan tanpa sebarang kesan jerawat. ahhahahaa!!!

oke lahh.. nah 4 orang aku tag :

Oke done! hehe

 

 

bicara : photography + editing Red heart


13 comments:

  1. Superb ! Loveittt and thanks sbb tag mmg aku tkd dalam list utk menang , hhohoho :P

    ReplyDelete
  2. Nice n Keep More Poasting =)

    Pandai Nisa edit Gambar...

    ReplyDelete
  3. salam singgah dear nisa ...wah cantek lah editing tu..thanx juin n gud luck tau...cantek

    ReplyDelete
  4. awwhh! so cute!
    and yes. editing best sebb boleh bg muka nampak perfect and flawless.. lalala

    ReplyDelete
  5. @мσyy sαм's

    haha
    kau jgn bukan2 la moyyy.. kau edit pon lawa apeee....~

    ReplyDelete
  6. cantik gambar!

    kena tag. mcm taw2 je yt suka edit gmbar. muahaha.

    ReplyDelete
  7. @creativeheart

    hehe
    anda juga berjasa tauuu..
    thanks for photo action ape namenye tuh. hehee~

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay