Sunday, December 26, 2010

Day 28 – In this past month, what have you learned?

Banyak perkara yang aku dah belajar sejak kebelakangan ni.

 

IMG_8651

  • Paling ketara, mestilah subjek subjek baru semester ni. Yang paling haru, subjek EKONOMI…!!
  • haha~ Economics takdelah horror sangat. Cuma bagi seorang pelajar sains tulen, aku tak ada basic Economics. So aku take time jugak lah untuk masuk dengan subjek ni.
  • But so far so good. Belum masuk part yang killer kot. hehe setakat ni aku rasa aku boleh get along lagi kot dengan subjek ni. ALHAMDULILLAH.

 

blogg

  • Antara perkara penting yang aku belajar dan masih sedang belajar ialah SABAR.
  • Sabar tidak hanya terhad dalam konteks tertentu. Tapi sabar dalam banyak perkara.
  • Dan jika kita menghadapi sesuatu perkara tidak seperti yang kita harapkan, maka sabar tu kena lah extra sikit.
  • Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui apa yang terbaik buat hambaNYA Smile

P/S : Refer to this ENTRY. thank you.

 

 

InsyaAllah, you’ll find your way. Bye bye.


18 comments:

  1. sabar itu sgt penting tapi cik cira bukan org y penyabar...huhu

    ReplyDelete
  2. economy best!!
    suka yang supply n demand tuu...
    hahaha

    ReplyDelete
  3. yup sabar dengan segala dugaan dariNYA..

    ape yg sy da blaja (pengajaran yg dpt) dr bulan2 lepas ialah mesti igt dimana letaknya kunci motor..xde la nanti melayang duit utk tuka 1 set kunci..hahaha

    ReplyDelete
  4. @CIK CIRA

    hehe
    nisa pun bukan seorang yg penyabar..
    tu yg bljr bersabar nih.
    hik3~
    ^^

    ReplyDelete
  5. @a little less conversation

    hehehe
    leh lak camtu..
    hmm cara xnak lupa kat mana letak kunci motor...
    attachedkan kunci motor dengan henset. hahha kalau dua2 hilang leh misscall.

    ReplyDelete
  6. economics best..dulu saya pon basic science..tp bile blaja micro ngn lecture miss lee yg best.i tros fall in luv with this subject

    ReplyDelete
  7. eknomi? uuuu..tibe2 rasa ngeri.hehe

    moge2 awk dikurniakn sift kesabaran yg mggunung tggi dlm diri... ;"D

    ReplyDelete
  8. @Fxysche Nas

    hehe
    ngeri jugak nih, tp try get along je la hehe
    ^^

    ReplyDelete
  9. Ekonomi best, tapi saye sgt sedih sbb tak dpt nak score. :(

    ReplyDelete
  10. @AnisZahra

    huhu
    tulah
    nisa skrg tgh struggle nak get along ngn subjek ni ^^

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay