Monday, December 20, 2010

Day 26 – A photo of somewhere you want to go.

  • Whoaaa aku main tipu nih!! Dah berapa hari kot aku skip atas sebab sebab tertentu..
  • Walau bagaimanapun aku tetap tak mahu berhenti di tengah jalan sahaja.. wuwuwuuu
  • lambat ke cepat aku tetap nak habiskan. Boleyh????

 

JapanPicture from : Google

 

  • YEAHHH!!!! Aku sangat sangat ingin melancong ke JEPUN…!!! Heheheee~
  • Aku teringin sangat menikmati pemandangan indah bunga bunga sakura yang gugur, berwarna pink dalam suasana syahdu.
  • Chewahhh macam dalam drama lah pulak ye! hehee~

 

Seiryoji Temple, Kyoto, JapanPicture from : Google

 

  • Lepas tu kan… lepas tu kan.. aku suka jalan jalan kat tempat yang aman damai macam ni…
  • Lepas tu, dah dapat pemandangan lawa.. ape lagi, time to camwhore!! hehe Oke camera loves you. hehehe
  • Aku suka laaa jalan jalan ke tempat macam ni. Wuuu~ harap suatu hari nanti aku dapat ke Jepun! InsyaAllah Smile

 

P/S : Kalau tak faham apa yang aku buat ni please refer to this entry.

 

Hantaran kahwin nanti, pakej percutian seminggu ke Jepun boleh?? haha!! Bye bye.

4 comments :

aida saharudin said...

wah sakura pink2 tu suka2 sebab dia pink! haha :)

insya'Allah one day u will be there :)

Nisa A. said...

@aida saharudin

hehe
suke pink :D

hehe
insyaAllah dik :D

nurihime said...

wahhh...kite ade impian yg same la kay!!jom p same2?hahaha

Nisa A. said...

@nurihime

jommm!!!!
^^