Thursday, December 23, 2010

Day 25 – Who are you?

 

blog4

AKU ? Hanya manusia biasa. Tidak punya sebarang bakat luar biasa yang bisa bikin semua pedulikan akan perihal aku.

Lahirnya aku pada 13 Jun, pada waktu tengahari. Mungkin kerana aku lahir semasa cuaca panas, aku ni panas baran. Errgghh!! Aku rasa aku boleh control dah kot?? Erkk!

Nama diberi Khairunnisa’ binti Mohd Aminullah. Ouhh melihat gambar lama aku, baru saya perasan mata aku memang bulat dari dulu eyh??

 

blog2

Tadika di Tadika Islam Bandar Temerloh. Itu masa umur 5 tahun. Tadika masa umur 6 tahun, tak ingat pulak namanya.

Sekolah rendah di SK Tanjong Lalang, Temerloh. Sekolah menengah di SMK Seri Tualang (sekejap aje) dan SMK Temerloh Jaya, Temerloh Pahang.

Habis SPM terus apply universiti. Oh UNISEL tak bagi course TESL, dia bagi Communication and Media. Takpe, best jugak.

 

blog3

Suka facebook. Suka blog. Suka twitter jugak (ini baru lagi). Suka makan ABC, spaghetti & sushi. Suka jus buah. Suka air batu campur.

Sensitif. Panas baran (insyaAllah boleh control). Suka ketawa. Perasan comel. Suka ambil gambar. Suka edit gambar.

Suka jalan jalan. Suka karaoke. Suka window shopping. Suka dark brown. Suka teddy bear besar.

Saya suka FAHRIN AHMAD. Dan, saya adalah gadis yang suka menaip!! haha

 

 

Siapa aku. Bye bye.

7 comments :

Syed Hilmi Syed Yahya said...

awk ade tertingal lagi 1 nie......sy ckp mcm 2 coz mybe sy peka perkmbangn awk...(prasan suda) hahah...yg tertingal lgi 1 ialah awak suka FAHRIN AHMAD....betul x..?? hahahaha...

Nisa A. said...

@Syed Hilmi Syed Yahya

wahhhhh
ye tak ye jugak kannn..
ahahhah!!!!
thanks ingatkan. hahaha
oke dah tambah :)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

hehe,,,x sangke lak betul....

Nisa A. said...

@Syed Hilmi Syed Yahya

hehehe
:)

Nabilah Sapuan said...

akak,nak email.sbb nak add.please:]

miss B said...

hye..jz jln2..
btw besday kte same!! 13 june!yeay!

Nisa A. said...

@miss B

hyeee..
yeke??
hehehee~