Wednesday, December 15, 2010

Day 23 – 15 facts about you

 

1. Nama saya ada tanda [‘] pada hujungnya.

2. Sangat suka ambil gambar guna webcam (salah satu sebabnya, ia buat muka saya nampak flawless!!)

Picture1939Ini salah satu gambar konon konon flawless lah! No edit ye…!

 

3. Mula meminati bidang photography sejak dilantik menjadi fotografer untuk majalah sekolah pada tahun 2007.

4. Saya sangat suka pen biru. Tak tahulah kenapa. Kalau boleh semua jenis pen biru yang ada kat kedai tu aku nak beli.

5. Sangat suka chocolate indulgence cake dari Secret Recipe.

IMG_6658A slice of cake, given my friend, Myra Amira. Picture taken during our photoshoot at Putrajaya .

 

6. Saya lahir dalam bulan Jun, yakni bulan 6. hehee I’m Gemini..!!

7. Air berkarbonat kegemaran adalah 100Plus.

8. Kalau tidur suke peluk bantal / teddy bear.

Picture1912Mr.Teddy ini kini secara rasminya telah menjadi hak milik adik adik aku iaitu Hidayah & Afiq si demoks. hehee

 

9. Suka karaoke! (Oke I’m thinking of try karaoke kat open stage kat Uptown Shah Alam satu hari nanti!!)

10. Saya suka edit gambar guna photoshop. Suka tengok tutorial kat blog Kisah Creativeheart by Hisyam Sidek dan juga blog Ezhan-Artwork by Shafiq Ezhan.

11. Kalau dah menadap laptop, saya biasanya akan dengar lagu guna headphone dengan volume yang kuat, lepas tu kalau orang panggil atau handphone berbunyi mesti tak dengar. huhuhuuu

12. Sebelum tidur pakai bedak sejuk, at least dua hari sekali. haha

13. Masa kecik kecik saya suka mewarna. Lepas tu boleh bajet ngan semua orang aku lah paling lawa mewarna. hak hak hakkk!!

14. Pernah mendapat hadiah bunga sekali ajeeeeeeee setakat ni. hehe~

15. Last but not least, saya suka menaip!

FAN PAGE banner 2

p/s : more facts about me, click HERE 1 and also HERE 2.

 

bicara : banyak nye fakta?? fakta mengenai diri kita takkan pernah habis sebab ia akan sentiasa bertambah