Tuesday, December 7, 2010

Day 21 – A photo of something that makes you happy.

 

  • hmmm?? SOMETHING?? Means that sesuatu benda.. bukan seseorang lah..
  • hemmm benda apa yang buat aku gembira ye???
  • BANYAK oke… lappy ni, DSLR cabuk aku tuh, semua buat aku happy. her her her~
  • oke lahhh… oke lah.. kejap yeee.. aku geledah folder sekalian alam dalam lappy nih. hahaa

 

 

hahhhh…!!! ini diaaa…!!!

 

happy

hehehe terrrbanyak pulak kan… since kehendak cabaran cuma satu photo.. so aku gabungkan semua nya jadi SATU photo.. hehehee~ So, let’s cekidaut apa yang patut.

 

1. Mr.Fluffy

Bagi orang lain benda ni mungkin benda biasa yang dijual kat kedai cenderahati, atau sekadar sebiji keychain flush toys untuk budak budak. Tapi bagi aku, simple macam mana pun, murah ke, tak branded ke, asalkan ia diberi pada aku dengan ikhlas dah cukup buat aku rasa dihargai. Chewaaahhhh~ Dan ia adalah antara hadiah yang paling aku sayang.. hehe.

 

2. Ribbon headband

Yeaaa headband ni pun biasa biasa aje.. Tapi ia dihadiahkan kepada aku dalam satu pertemuan yang sangat bermakna.. Dan ia diamanahkan kepada aku untuk memakainya pada hari penting aku kerana beliau yang memberinya itu tak dapat hadir. Hu hu hu..

 

3. Ribbon clip

Oke ribbon lagi. Yeaaa aku suka ribbon.. Ulang suara AKU SUKA RIBBON. Hahahahaaa Lantaklah orang nak kata apa pun, setiap cita rasa orang berlainan, ye tak?? Heheheheee.. Ouhhh saya suka sangat ribbon, baru je tambah koleksi baru tadi. heheee…

 

4. Butterfly Scarf

Hehehee scarf ni adalah hadiah dari Myra.. Scarf ni dibeli kat butik aksesori Chameleon (ehh betul ke eja nihh) masa kitorang keluar pergi Alamanda Putrajaya hari tuh. hhehehheee~

 

5. DSLR Canon 1000D

Yeaahhh sayang lah DSLR.. Minat aku dalam bidang fotografi semakin mendalam.. hehehee~ Dan semua self photoshoot yang aku buat selama ni sedikit sebanyak menjadi platform untuk aku berlatih lagi skill amik gambar. Ouhh ye, aku BUKAN photographer okeh!

 

6. Vintage Long Necklace

Ouhhh inilah long necklace yang aku cerita dalam entry hari itu. Benda ni buat aku gembira sebab aku dapat beli setelah lama aku mengidam.. Dapat harga paling murah lak tuh. her her herrr~

 

7. Heels

Viola heels ni aku beli bila ade promotion. Hahahaa.. baru lah dapat harga murah ye takk??? hehee~ aku suka sangat sangat.. My first high heels.. haha sebelum ni ade je heels, tapi yang biasa biasa aje.. ni baru la real heels. ahha oke riak kejappp.

 

 

DSC06193

  • oke okeee. dah dah le tuh.hahahaha~
  • aku rasa banyak lagi barang yang buat aku gembira.. aku nak share ngan korang semua…
  • hehhe
  • so apa barang yang buat korang happy??? komen ye.. kita story mory ckitttt hehehee~

 

 

bicara : suka

8 comments :

hannafauzann said...

kita suka ribbon clip juga !
dan saya suka heels !! :D

mRa amira said...

hehe comel
yang buat happy, bebear yang share dengan someone ^^ beli couple..hehe~
dengan bebear lain.. ngehh

lawa heels! hehe XD

Syafiqah Sabki said...

comelnya anda suka ribbon=)
kite plak..brg yg betul2 buat kite heppy, gelang hitam yg mak kite kasi..dh 2 tahun kite akn pkai tiap kali kluar pi memane..suke kumpul beg dan kasut jgak=)

Nisa A. said...

@hannafauzann

yeayyy minat kita sama :D

Nisa A. said...

@mRa amira

wahhh
really..
sweet nye.. heheh
:)

Nisa A. said...

@Syafiqah Sabki

wahhh
barang yg mak kasi eahh...
yup2 mesti la bermakna.. heheh
sy pon suka kasut dan beg :D

sabrina azhar95 said...

comey high heel tu...
luv heel...

Nisa A. said...

@sabrina azhar95

thankss
:)