Saturday, December 4, 2010

Day 20 – The meaning behind your blog name.

 

simple banner

SAYA SUKA MENAIP

  • Aku rasa tak explain panjang panjang pun orang dah tahu apa maksud nama blog aku.
  • Saya suka menaip lah! Itu lah maksudnya.. hehe
  • aku pilih tajuk blog yang ringkas, padat dan straight tu the point okeh! hehe cehhh dah macam ciri ciri nak buat iklan la pulakkk~
  • Oke maksud saya suka menaip adalah, saya ialah seorang perempuan yang sangat suka menaip, dan saya menaip apa yang saya suka di blog saya ini.
  • Oke cukup. Tak payah panjang panjang.
  • Saya suka menaip. he he hee~

 

BANNER lagi lahOhhh ini banner lama. Agak merindui ia yang berwarna warni. Ahaksss~

 

 

bicara : saya suka menaip. Oke tak tahu nak cakap apa dah.

12 comments :

Zulfahmi Abidin said...

aku pon suke menaip.slamat name blog tak same.^_^. kalau same dah susah dah.^_^ sbb tuh entry aku panjang2

Terkini: Microsoft Apple | Peti Mel Suara | Belajar Seks Dengan Cepat

ada mokhtar said...

suka la header baru u tu...cun =)

SyafiqaNabila said...

menaip tu satu exercise tangan. titik. hehe

a little less conversation said...

saya pulak suka mengomen..kui3

Nisa A. said...

@Zulfahmi Abidin

hehehe
semua blogger la suka menaip...
sebab tu la jd blogger.
ye tak?
^^

Nisa A. said...

@ada mokhtar

hehe
yep.. sy pon suka..
header tu Fya Zainal yg buat..
:)

Nisa A. said...

@SyafiqaNabila

setuju :)

Nisa A. said...

@a little less conversation

hehe
sy suka baca respon org :)

Qai said...

Nicee N Keep More Posting

Saya Suka Membaca n Mengomen.... =)

Nisa A. said...

@Qai

ouhh
thanks sbb rajin baca n komen blog kay yg x seberapa ni :)

aman said...

suka kat header lama tue. =)

pasnie leh wat fanpage, kami suka menaip. =p

Nisa A. said...

@aman

heehehe
insyaAllah :)