Saturday, December 4, 2010

Day 20 – The meaning behind your blog name.

 

simple banner

SAYA SUKA MENAIP

  • Aku rasa tak explain panjang panjang pun orang dah tahu apa maksud nama blog aku.
  • Saya suka menaip lah! Itu lah maksudnya.. hehe
  • aku pilih tajuk blog yang ringkas, padat dan straight tu the point okeh! hehe cehhh dah macam ciri ciri nak buat iklan la pulakkk~
  • Oke maksud saya suka menaip adalah, saya ialah seorang perempuan yang sangat suka menaip, dan saya menaip apa yang saya suka di blog saya ini.
  • Oke cukup. Tak payah panjang panjang.
  • Saya suka menaip. he he hee~

 

BANNER lagi lahOhhh ini banner lama. Agak merindui ia yang berwarna warni. Ahaksss~

 

 

bicara : saya suka menaip. Oke tak tahu nak cakap apa dah.


12 comments:

  1. aku pon suke menaip.slamat name blog tak same.^_^. kalau same dah susah dah.^_^ sbb tuh entry aku panjang2

    Terkini: Microsoft Apple | Peti Mel Suara | Belajar Seks Dengan Cepat

    ReplyDelete
  2. suka la header baru u tu...cun =)

    ReplyDelete
  3. menaip tu satu exercise tangan. titik. hehe

    ReplyDelete
  4. @Zulfahmi Abidin

    hehehe
    semua blogger la suka menaip...
    sebab tu la jd blogger.
    ye tak?
    ^^

    ReplyDelete
  5. @ada mokhtar

    hehe
    yep.. sy pon suka..
    header tu Fya Zainal yg buat..
    :)

    ReplyDelete
  6. Nicee N Keep More Posting

    Saya Suka Membaca n Mengomen.... =)

    ReplyDelete
  7. @Qai

    ouhh
    thanks sbb rajin baca n komen blog kay yg x seberapa ni :)

    ReplyDelete
  8. suka kat header lama tue. =)

    pasnie leh wat fanpage, kami suka menaip. =p

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay