Wednesday, December 1, 2010

Day 17 – How you hope your future will be like.

 

  • Haaaaa. citer pasal future??? aku… errr nak… NAK KAWEN lah!! hahahhaa!!! Haipppp!!! Gatai betoi laaaa…

fahrinFahrin Ahmad…..!!! JOM kawennn.. auwwwww Smile with tongue out

 

  • Haishhh belum habis belajar lagi, takmau la kawen lagi… her her herr…~
  • Kalau boleh aku nak tamat dulu diploma yang sedang aku ambil sekarang, lepas tu insyaAllah nak try kekalkan result peperiksaan setiap semester…
  • dengan result tu aku nak apply IPTA untuk sambung degree pulak… InsyaAllah aku akan pilih bidang broadcasting, manakala Public Relation lak menjadi second option aku

IMG_6824Nak konvo… nak baling baling topi macam ni.. wuwuwuwuu InsyaAllah~

 

  • Lepas degree, daku nak keje lah kan kan kann… nak jadi ape aku neh??? Aku nak keje sebagai pengacara / broadcast journalist / apa apa yang berkaitan dengan minat aku…
  • Kalau tak dapat pon, dapat keje sebalik tabir pon boleyh lah. hehee ye lah, segalanya kena mula dari bawah kan..

DSC03899Kalau rajin berusaha tak mustahil gambar di atas boleh jadi kenyataan kan? kan? (Ooppss abaikan muka tak matang aku itew… baru semester dua kot!!)

 

  • Lepas tu aku sekarang dah pun mulakan karier sampingan iaitu modeling walaupun offer masih ade ciput cput… Ecehhh ayat riak nampakkk?? adeh adeh ampunnn!!!
  • Alhamdulillah semuanya semakin baik, dan aku sudah nampak ke mana hala tuju aku.. dan aku sudah nampak jalan jalan keluar dari masalah yang sedia ada…
  • InsyaAllah kalau rezeki tak ke mana kan? kan?
  • Oke setakat itu aja perancangan jangka masa dekat aku.. hehehee. apa aku nak buat lepas keje nanti??? Ouhhh itu biar aku simpan aje dulu yehhh…~

 

story of me 3

Heyy bebeh, aku Nisa dan aku model + photographer wannabe. wahahaha~ Aku memang suke berangan.. So, kau kenapa?

 

 

 

bicara : Dua entry satu hari sebab semalam aku skip sehari. wawawaaa~

16 comments :

ini blog ayin! said...

so...hang blajaq abis dulu naa...bru leh pkr kawin..hehe

..hizamirahim.. said...

haha.
good luck !
moga angan2 tu jd kenyataan.
XD

INCHIK PIPI PAU PANAS said...

waaaa....best lo pat jd cam u....modelling ea??

Yong Sofea said...

wahh! tinggi cita cita tu. bagus bagus!

syirah.ezanee said...

woah cam best je bidang nisa amik ni..jeles pulakk..hahaha,gurau je..peace =)

Qai said...

Good Luck N All The Best =)
Hope apa yang Kay hajati tercapai...

Nisa A. said...

ini blog ayin :

heheh
yeaaa betoi sangat tuhh
heheh~

Nisa A. said...

hizami :

wahhh
tenkiuuu
aminnnnnn :D

Nisa A. said...

inchik pipi pau panas :

heheh
i bese2 aje laa..
modelling tu baru nak berjinak2.. ehhehee~

Nisa A. said...

yong sofea :

kalau cta2 tinggi tp x usaha x dpt jugak :P

Nisa A. said...

syirah :

hehehe
takde ape nak jeleskan pd nisa niii.. hehehe~
nisa ni bese2 aje..
yelah minat setiap org kan lain2~

Nisa A. said...

qai :

thanks.

syamimi fatin said...

semoga semuanya jdi kenyataan ye :P

Fatihah said...

salam

moga nisa berjaya dengan cita2 nisa okeh...
mendoakan nisa dari sini..x)

Nisa A. said...

syamimi :

thanks dear..
insyaAllah
:)

Nisa A. said...

fatihah :

heee terharunye kite :)
thanks tauu
:)