Wednesday, December 15, 2010

Crime Scene Lah Sangattttt . . .

 

  • Errkkk!!! Bukan aku!! Bukan aku…!!
  • Aku tak sengaja wuwuwuwuuuu….
  • Aku tak sangka beginilah jadinyeee….

*

 

*

 

*

 

*

 

*

IMG_7833

  • TAK SENGAJA okehhh… tak sengaja.. wuuuuu~ mana lah aku nampak kalau benang dia dah nak terputus…
  • Errrr… tapi, aku ade saksi..!! Yakni El dan Faiz…!! Alamak.. macam mana nih!!

 

IMG_7834

  • Gambar close up mangsa kekejaman.. Erkk melebih lebih pulak kan..
  • Ehh aku boleh kata teddy ni bunuh diri.. kan kan kann???

 

IMG_7835

  • Tinggallah kepalanya sahaja meneruskan sisa sisa hidup tergantung di beg EOS aku, hek hek hekk
  • Tahniah kerana survive. haha
  • Oke ini betul betul tak ada motif. Cuma nak cerita patung teddy yang aku dapat percuma  ni dah putus dua.
  • Tinggal kepala nye aje terkontang kanting kat beg kamera aku.
  • Terima kasih kerana membaca.

 

 

 

bicara : oke nanti aku pergi main game tu lagi, leh dapat keychain macam ni lagi.

      28 comments :

      iqbalhakimi said...

      haha...xpa2..janji ada idea kreatif nak update =)

      HaNa HoNeY said...

      sian bear uh dah xde badan..
      mcm kes kne lnggar lari dah neyh
      ^_^

      dabuldahi said...

      woi!! awat hang cabot pala diaaaaaaaaaaaaa

      Myra Arshad (: said...

      mengerikan . huhu

      Lelaki Ini said...

      sila kebumikan...

      Sharinginfoz said...

      apa sudah jadi ni nisa

      Nazz@Purple said...

      cian..kepala yg tinggal tu kene jahit jgk kan..kalo tak isi kepala dia pun keluar..

      Farah Rossie said...

      omg !! tak sangka akak begitu kijam cekali . uwaaa!! cian bear tu . hahaks =P

      eiysya zasya's said...

      walaupun dah terputus dua, nasib baik masih bole senyum.. ki3~

      Nuru Ashi A 아시노코 said...

      ehhehe.. bear tu bunuh diri kot nisa ehhehe... cute meyhh.=))

      Nisa A. said...

      @iqbalhakimi

      hahaa
      tu lah.. teringat lak ade gambar2 nih
      :P

      Nisa A. said...

      @HaNa HoNeY

      sob3~
      nnt saya repot pulis!
      haha~

      Nisa A. said...

      @dabuldahi

      mana adaaaa.. ceq x cabut aihhh~
      dah dia bunuh diriii~ ahhaha!!!

      Nisa A. said...

      @Myra Arshad (:

      wuwuwuuu
      sangat ngeri :(

      Nisa A. said...

      @Lelaki Ini

      dah balut2 guna tisu
      pastu kebumi dalam pasu bunga~

      Nisa A. said...

      @Sharinginfoz

      wuwuuuu
      xtauuuuuu..
      bukan saya buat~

      Nisa A. said...

      @Nazz@Purple

      x kena jahit..
      sebab kepala dia n badan dia jahit lain2~

      Nisa A. said...

      @Farah Rossie

      nehi heyyy~
      bukan akak yang buat neyh..
      wuwuuuu~

      Nisa A. said...

      @eiysya zasya's

      kekekkekekee
      begitulah :P

      Nisa A. said...

      @Nuru Ashi A 아시노코

      dia dah x suke bergantung aje kat beg kamera nisa kot..
      huhuuu~

      Farah Rossie said...

      bear tu gantung diri dia larh . dia bunuh diri SENDIRI kodd sebab tak tahan hari hari kene seret . HAHA

      Nisa A. said...

      @Farah Rossie

      haha
      agaknyeeeee la kot:P

      Fatihah said...

      haha..comel la..

      err, dear nisa yang cute(puji dulu).
      saya amik gambar anda tanpa kebenaran. Anda marah tak? tengok entry ni..

      http://mymedium-tiha.blogspot.com/2010/12/assalamualaikum.html

      kalau tak suka cakap eh, nanti saya tarik balik gambar tuh.
      sorry2..

      Nisa A. said...

      @Fatihah

      hehe xpe..
      thanks cuz mentioning me in your blog :)
      really appreciate it..
      :)

      nadzirah razalli said...

      haha..comel je !

      Fatihah said...

      phew..lega2..
      okeh,sama-sama.
      x)

      Nisa A. said...

      @nadzirah razalli

      haha
      thanksss
      :D

      Nisa A. said...

      @Fatihah

      hehe no worries dik :)