Wednesday, December 15, 2010

Crime Scene Lah Sangattttt . . .

 

  • Errkkk!!! Bukan aku!! Bukan aku…!!
  • Aku tak sengaja wuwuwuwuuuu….
  • Aku tak sangka beginilah jadinyeee….

*

 

*

 

*

 

*

 

*

IMG_7833

  • TAK SENGAJA okehhh… tak sengaja.. wuuuuu~ mana lah aku nampak kalau benang dia dah nak terputus…
  • Errrr… tapi, aku ade saksi..!! Yakni El dan Faiz…!! Alamak.. macam mana nih!!

 

IMG_7834

  • Gambar close up mangsa kekejaman.. Erkk melebih lebih pulak kan..
  • Ehh aku boleh kata teddy ni bunuh diri.. kan kan kann???

 

IMG_7835

  • Tinggallah kepalanya sahaja meneruskan sisa sisa hidup tergantung di beg EOS aku, hek hek hekk
  • Tahniah kerana survive. haha
  • Oke ini betul betul tak ada motif. Cuma nak cerita patung teddy yang aku dapat percuma  ni dah putus dua.
  • Tinggal kepala nye aje terkontang kanting kat beg kamera aku.
  • Terima kasih kerana membaca.

 

 

 

bicara : oke nanti aku pergi main game tu lagi, leh dapat keychain macam ni lagi.


      28 comments:

      1. haha...xpa2..janji ada idea kreatif nak update =)

        ReplyDelete
      2. sian bear uh dah xde badan..
        mcm kes kne lnggar lari dah neyh
        ^_^

        ReplyDelete
      3. woi!! awat hang cabot pala diaaaaaaaaaaaaa

        ReplyDelete
      4. sila kebumikan...

        ReplyDelete
      5. cian..kepala yg tinggal tu kene jahit jgk kan..kalo tak isi kepala dia pun keluar..

        ReplyDelete
      6. omg !! tak sangka akak begitu kijam cekali . uwaaa!! cian bear tu . hahaks =P

        ReplyDelete
      7. walaupun dah terputus dua, nasib baik masih bole senyum.. ki3~

        ReplyDelete
      8. ehhehe.. bear tu bunuh diri kot nisa ehhehe... cute meyhh.=))

        ReplyDelete
      9. @iqbalhakimi

        hahaa
        tu lah.. teringat lak ade gambar2 nih
        :P

        ReplyDelete
      10. @dabuldahi

        mana adaaaa.. ceq x cabut aihhh~
        dah dia bunuh diriii~ ahhaha!!!

        ReplyDelete
      11. @Lelaki Ini

        dah balut2 guna tisu
        pastu kebumi dalam pasu bunga~

        ReplyDelete
      12. @Nazz@Purple

        x kena jahit..
        sebab kepala dia n badan dia jahit lain2~

        ReplyDelete
      13. @Farah Rossie

        nehi heyyy~
        bukan akak yang buat neyh..
        wuwuuuu~

        ReplyDelete
      14. @Nuru Ashi A 아시노코

        dia dah x suke bergantung aje kat beg kamera nisa kot..
        huhuuu~

        ReplyDelete
      15. bear tu gantung diri dia larh . dia bunuh diri SENDIRI kodd sebab tak tahan hari hari kene seret . HAHA

        ReplyDelete
      16. haha..comel la..

        err, dear nisa yang cute(puji dulu).
        saya amik gambar anda tanpa kebenaran. Anda marah tak? tengok entry ni..

        http://mymedium-tiha.blogspot.com/2010/12/assalamualaikum.html

        kalau tak suka cakap eh, nanti saya tarik balik gambar tuh.
        sorry2..

        ReplyDelete
      17. @Fatihah

        hehe xpe..
        thanks cuz mentioning me in your blog :)
        really appreciate it..
        :)

        ReplyDelete

      TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

      Copyright © Nisa Kay