Sunday, December 12, 2010

Contest Suka Suka

  • wahhh banyak lah contest yang aku join hari ni.. hehhe
  • oke oke this will be the last contest i join for tonight... hehehe
  • kalau mood nak join contest tu ada lagi, insyaAllah next week pulak ye... tak pun next month.. sebab nisa nak tunggu semua contest yang nisa join tamat dahulu.
  • aku telah dijemput oleh Nurul Nadia, iaitu tuan contest ini sendiri

Sila klik pada banner contest untuk ke blog tuan contest.

oke contest ni senang aje. kena teka gambar di bawah :


soalan : yg no. 1 tu, agak2 korang la kan, JATUH atau TAK JATUH ?? 
( kejadian selepas picca di snap )
jawapan aku : JATUH.
  • heheh kenapa aku cakap beliau akan jatuhh??? sebab...
  • tengok kepada darjah kecondongan lutut beliau, aku rasa beliau akan jatuh.. 
  • tapi maybe bukanlah jatuh tergolek golek bak cerita hindustan.. hehe
  • maybe jatuh macam melutut, camtu je laa.. lagipun tangan beliau di pegang oleh orang bernombor 2 tuh
  • so beliau yang bernombor 1 tu tak jatuh dengan kronik nye la kot.  


so sekarang aku nak tag tiga orang manusia pulak :
hehe oke DONE. bye bye.