Wednesday, December 15, 2010

Coming Soon

  • haha coming soon?? ape yang coming soon??? FILEM?? single terbaru?? rancangan TV??
  • hoi Nisa kau ingat kau post coming soon bajet kau artis lah nih?? haha
  • bukan bukan bukan… salah tuh, bukan artis. muka aku macam ni mane layak jadi artis / model / someone.. hek hek hek..
  • okeh jom kita kembali ke pangkal jalan ye sayang sayang sekalian..
  • bagi sesiapa yang rajin follow / baca blog aku (TENKIU SANGAT!!), mesti korang dah tahu aku ni memang suka buat self-photo shoot.
  • ye lah. photographer nye nggak ada di shah alam.. so kami mengaplikasi kan skill asas penggunaan DSLR masing masing untuk ambil gambar sendiri.. hek hek hekk~

 

IMG_8178 edited

  • Aku, Dia dan DSLR bakal ke siri yang ke Bahagian ke 5…!!! hahahaa… konon ajek kan.
  • Kalau tengok kat sidebar blog nih, korang dapat nampak link untuk Aku, Dia dan DSLR dari Part 1 sampai Part 4.
  • Thanks sangat sangat kat semua yang dah baca entry tu, jeling pun terima kasih jugak. Yang komen pun, terima kasih banyak banyak!! Sayang anda semua! hehe
  • oke semalam pegi shoot lagi. suke! suke! walaupun shoot kali ni paling sekejap yang pernah kami buat, tapi yang kali ni paling banyak gambar cantekk! (ouhh cantek ke?)

 

IMG_8177 edited

blog 1

 

SEE YOU SOON. Bye bye.


4 comments:

  1. Haha..suka je tengok nisa photoshoot.
    Saya dah habis terjah semua entry Aku, Dia dan DSLR tu lama dah..x)

    ReplyDelete
  2. waaa..nk msuk gak lam photoshoot nisa tu..hehehe

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay