Wednesday, December 15, 2010

Coming Soon

  • haha coming soon?? ape yang coming soon??? FILEM?? single terbaru?? rancangan TV??
  • hoi Nisa kau ingat kau post coming soon bajet kau artis lah nih?? haha
  • bukan bukan bukan… salah tuh, bukan artis. muka aku macam ni mane layak jadi artis / model / someone.. hek hek hek..
  • okeh jom kita kembali ke pangkal jalan ye sayang sayang sekalian..
  • bagi sesiapa yang rajin follow / baca blog aku (TENKIU SANGAT!!), mesti korang dah tahu aku ni memang suka buat self-photo shoot.
  • ye lah. photographer nye nggak ada di shah alam.. so kami mengaplikasi kan skill asas penggunaan DSLR masing masing untuk ambil gambar sendiri.. hek hek hekk~

 

IMG_8178 edited

  • Aku, Dia dan DSLR bakal ke siri yang ke Bahagian ke 5…!!! hahahaa… konon ajek kan.
  • Kalau tengok kat sidebar blog nih, korang dapat nampak link untuk Aku, Dia dan DSLR dari Part 1 sampai Part 4.
  • Thanks sangat sangat kat semua yang dah baca entry tu, jeling pun terima kasih jugak. Yang komen pun, terima kasih banyak banyak!! Sayang anda semua! hehe
  • oke semalam pegi shoot lagi. suke! suke! walaupun shoot kali ni paling sekejap yang pernah kami buat, tapi yang kali ni paling banyak gambar cantekk! (ouhh cantek ke?)

 

IMG_8177 edited

blog 1

 

SEE YOU SOON. Bye bye.

4 comments :

Fatihah said...

Haha..suka je tengok nisa photoshoot.
Saya dah habis terjah semua entry Aku, Dia dan DSLR tu lama dah..x)

Nisa A. said...

@Fatihah

woww..
really..
thankss
:D

mr.panda said...

waaa..nk msuk gak lam photoshoot nisa tu..hehehe

Nisa A. said...

@mr.panda

jom jom buat photoshoot :D