Friday, December 24, 2010

Buang Tebiat!

Kisah kami yang bosan menunggu kelas seterusnya.

 

blog1Myra. Nisa. Hyzry. Iejam

  • Oke muka aku memang over exposed. Kenapa? Salah ke? Memang aku nak muka aku je menguasai gambor. hak hak hakk~
  • tak adelah. saje je aku menggedik pose camtu. Tengok Myra tu haa. selamba badak aje tengah nyanyi lagu Diam-diam Jatuh Cinta. Ooppss!
  • Yang memakai topi ituh adalah Hyzry a.k.a. Abang Magic.
  • haha! buang tebiat sunggoh kami pergi karaoke lepas sarapan. orang pun tak ramai lagi. haha
  • yelah. ni semua idea Hyzry lah. entah apa mimpi beliau nak pergi karaoke. haha dah mengidam agaknye. hahaha!!!
  • dengan kaki injured yang belum sembuh sepenuhnya tu pun dia ikut jugak meroyan. haha

Kalau nak baca kisah kami buang tebiat dengan tersangat detail nyer, sila Hyzry Famey's blog.. Ade video magic trick okeh!

 

Nak makan roti kahwin lah. Bye bye.


16 comments:

  1. Rindu nak karaoke kat PAS!!...

    ReplyDelete
  2. sempat pulak ye karaoke time tngu kelas,,,hahah,,,good idea...

    ReplyDelete
  3. hehehe..
    xpe..skali skala buang tebiat..
    ^-^

    ReplyDelete
  4. @nub

    ahhahaha
    roti cerai??
    x sure pulak. haha~

    ReplyDelete
  5. roti kahwin = (roti telur + roti kosong) kan kan kan ?
    hee

    ReplyDelete
  6. apsal hyzry tu somel sgt!!! yawww...

    ReplyDelete
  7. babe! i suka karoke! i rasa suma org pun suka. hihi

    jemput singgah ke blog i dear ;) thanks!

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay