Friday, December 24, 2010

Buang Tebiat!

Kisah kami yang bosan menunggu kelas seterusnya.

 

blog1Myra. Nisa. Hyzry. Iejam

  • Oke muka aku memang over exposed. Kenapa? Salah ke? Memang aku nak muka aku je menguasai gambor. hak hak hakk~
  • tak adelah. saje je aku menggedik pose camtu. Tengok Myra tu haa. selamba badak aje tengah nyanyi lagu Diam-diam Jatuh Cinta. Ooppss!
  • Yang memakai topi ituh adalah Hyzry a.k.a. Abang Magic.
  • haha! buang tebiat sunggoh kami pergi karaoke lepas sarapan. orang pun tak ramai lagi. haha
  • yelah. ni semua idea Hyzry lah. entah apa mimpi beliau nak pergi karaoke. haha dah mengidam agaknye. hahaha!!!
  • dengan kaki injured yang belum sembuh sepenuhnya tu pun dia ikut jugak meroyan. haha

Kalau nak baca kisah kami buang tebiat dengan tersangat detail nyer, sila Hyzry Famey's blog.. Ade video magic trick okeh!

 

Nak makan roti kahwin lah. Bye bye.

16 comments :

Anisa Hang Tuah said...

comel!

Supiha said...

Rindu nak karaoke kat PAS!!...

Syed Hilmi Syed Yahya said...

sempat pulak ye karaoke time tngu kelas,,,hahah,,,good idea...

nub said...

roti cerai ada x?hahak

Ayna Tan said...

hehehe..
xpe..skali skala buang tebiat..
^-^

Nisa A. said...

@Anisa Hang Tuah

haha
thanks :)

Nisa A. said...

@Supiha

jom laaa kak
huhuuu
:D

Nisa A. said...

@Syed Hilmi Syed Yahya

hahahaha
gap antara kelas lama sgt..
:P

Nisa A. said...

@nub

ahhahaha
roti cerai??
x sure pulak. haha~

Nisa A. said...

@Ayna Tan

hahahah
tu lah :)

siti suhaila mohd saleh said...

roti kahwin = (roti telur + roti kosong) kan kan kan ?
hee

Nisa A. said...

@siti suhaila mohd saleh

yuupppp!! betol!! haha
:D

Anonymous said...

apsal hyzry tu somel sgt!!! yawww...

Nisa A. said...

@Anonymous

hahahhahaaaa
comel kahh??
:P

asfira aminuddin said...

babe! i suka karoke! i rasa suma org pun suka. hihi

jemput singgah ke blog i dear ;) thanks!

Nisa A. said...

@asfira aminuddin

hehe
yupp2
suka sgt karaoke.
:)