Monday, December 6, 2010

Blog Cantik dan Menarik






Yoooo hari ni aku dapat award dari Amira Yusof lahhhh haha wahh bangga aku nyahhh~ Kembang kembang dah idong ku ini. Wahahaaa~


1. Pendapat pasal blog Diari Comel Saya by Amira Yusof?
Update aje aku baca, kau tak update pon aku bukak jugak blog kau Myra.. haha kenapa? sebab nak dengar lagu berhantu kat belog kau. Belog kau tuh letak lagu yang asyik terngiang-ngiang kat telinga aku sejak minggu orientasi semester satu tahu! Hahahaaa~



2. Kenangan manis
Banyak sangat... hehe kehidupan aku sejak dua menjak ni pon manis sangattt.. Alhamdulillah :)


3. Kenangan pahit
Banyak.. dan aku percaya semua tu dugaan dan ujian dari Allah untuk hamba hambaNYA.. Aku redha terhadap apa yang telah berlaku mahupun yang akan berlaku... Semoga aku terus kuat, InsyaAllah...


4. Adakah anda puas hati dengan kehidupan anda sekarang?
Buat masa ni, ya aku sangat bersyukur... Alhamdulillah.. Pahit manis tu adat kehidupan lah. Memang ada banyak lagi perkara yang aku nak capai.. tapi insyaAllah kalau diizinkan olehNYA, aku akan mencapai semua impian aku sedikit demi sedikit, heheee~


5. Tiga impian yang belum tercapai lagi.
Hmmmm.. banyak sebenarnya impian aku, tapi biarlah aku sebut impian yang aku nak capai dalam masa terdekat ni ye...

  • Menyiapkan dan submit semua final assignment dengan jaya dan gembiranya
  • Learn more on time management (because sometimes I got job offers)
  • Selesaikan semua masalah yang perlu diselesaikan dalam masa terdekat



Heeee..oke done! Sapa mau award??? Amik ajee... walaupun saya tak tag, amik aje.. silakan silakan... 
bicara : dah mula dahhh... :(