Sunday, December 12, 2010

The Best Moment Contest

  • Hiyaarrgghhh bukak kejap belog.. Ouhhh ade tag contest lagi la.. oke oke..
  • mujurlah sekarang tengah ada mood nak join contest kan. kalau tak ada mood tu paham paham aje la.. hek hek hekk..
  • Ouh by the way, aku telah di tag oleh Nur Adliya Syuhada iaitu tuan contest nye sendiri

Sila klik pada banner contest ini untuk ke blog tuan contest. Segala terma dan syarat boleh dibaca di situ ye. TENKIU.

  • okeh okeh.. aku sebenarnya ada banyak gambar the best moment dalam hidup aku..
  • ye lah namanye best moment kan, mestilah diabadikan dalam bentuk gambar, nanti dah tua leh cite kat anak cucu cicit cuit.. ehhh??!
  • okeee banyak menaip lak aku ni meh kita tengok gambar apekah yang best moment aku tuh


  • heheheee kenapa aku kategorikan gambar ini sebagai best moment aku???
  • ini adalah kerana pada waktu gambar ini di ambil, aku dapat tahu gambar test shoot aku dengan Majalah Dara.com telah dipilih untuk hiasi ruangan Klik Klik
  • hehehe memang best moment habes la.. mau nye terkujat aku.. hehheee
  • walaupun hanya sekeping gambar, aku dah sangat sangat bersyukur sebab terpilih jugak. hehehe jadi model tuuuuu :P
  • ouhh ye, susulan dari kemunculan gambar tak seberapa itu, aku akan muncul sekali lagi dalam majalah DARA.com tu Januari 2011 nanti
  • oke promote lebih lak. padahal muke aku bukan lah lawa mana ponnnn =.="
  • aku pernah cerita pasal ni dalam entry sebelum ni, click here

oke nah aku nak tag tiga orang lak :
oke, DONE. bye bye.

8 comments :

♥CERITA.JIWA.ADLIA♥ said...

thanx nisa..=)
liya ada majalan DARA.COM. keluaran 2..
hehehehe

Syafiqah Sabki said...

besz2 dapat masuk magazine..u hav ur own beauty cik nisa..=D

Rara Nasiha said...

bestnya dapat masuk majalah. memang best moment lah kan. :)

Nisa A. said...

@♥CERITA.JIWA.ADLIA♥

hehe
most welcome :)

Nisa A. said...

@Syafiqah Sabki

thanks a lot dear :)

Nisa A. said...

@Rara Nasiha

yup yup
:D

Ukhti [Aki] said...

aki ade bace. tkejut tengok! hehee BTW, tahniah ;)

Nisa A. said...

@Ukhti [Aki]

hehee
iye keee
saya lagi terkejut tau
:)
btw
thankss~