Thursday, December 2, 2010

Baru

 

Ape kahhh?? what the PINKKK???!!

FAN PAGE banner 2

 

  • ha ha haa sunggoh la aku ni tak ade keje nak buat.. yelah sepanjang aku hanya mengadap laptop aje
  • tak habes dengan fesbuknye, check komen kat blog, manage fan page..
  • ahaaaa cerita pasal fan page, korang tengok lah banner baru yang aku buat tadi. hek hek hekk..
  • auwww so pink meyh!! aku hanya mengikut tema blog ini, which is pink + hitam + putih / grey ckit.. hehe
  • nak ke fan page blog ni, klik aje pada banner di atas

 

Ouhhh bercerita pasal fan page :

  • Aku decide nak buat fan page bila follower kat blog aku meningkat dengan drastiknya suatu ketika dulu
  • Dan aku dah rimas asyik post link guna FB personal aku, so aku buat page ni untuk post semua link / update status yang berkaitan dengan isi kandungan blog aku ni.
  • So semua update tu akan keluar kat wall sesiapa yang LIKE fan page ini SAHAJA. So, sapa yang tak LIKE tak ade lah merungut sakit mata tengok aku post link banyak banyak kan.
  • Pendek kata, one of the fan page’s function is to cater people who wants to know the update and who read my blog ONLY.
  • Dan disebabkan FB personal aku adalah PRIVATE, mungkin ramai yang menyangka aku ni sombong sebab tak approve friend request.. MAAF sangat sangat ye.. aku takleh jelaskan macam mana… FB aku tu, it’s just TOO PERSONAL and PRIVATE. Hope you guys understand Smile
  • SO, korang boleh je komen / wall post kat Fan Page ni, jangan risau aku akan balas je sebab aku selalu check sebarang update kat fan page ni oke.

 

Picture1905

LAST BUT NOT LEAST :

  • Thanks a lot to those that have been supporting me in blogging.
  • Segala advice / tips / teguran / pandangan serta pendapat sangat sangat aku hargai.
  • Now I’m thinking about doing some contest / giveaway..
  • Tapi sebelum ni, aku nak habiskan cabaran 30 THINGS IN 30 DAYS tu… lepas habis cabaran tu, aku nak laksanakan cabaran baru… tapi nak minta pandangan semua pulak…
  • So semua… JOM TOLONG AKU, KLIK KAT SINI …..!!!

16 comments :

..hizamirahim.. said...

wallaweh.
semakn maju.
bagus2.
XD

velasrizal said...

semoga berjaya dgn cabaran itu heheh...

Kadar Baru Diskaun Saman Trafik Polis Di Raja Malaysia (PDRM) Bermula 1 Disember 2010

akmalhilmi said...

lawa gile
pink2
menraik tertarik debommm
hahaha

PuPeL said...

canteknye...:)

AiDa AzRyN said...

Dah klik like.. :D

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

aip!

saya pon ta de keje
ngadap lappy 24/7!

hehe




btw..

visit n do folo me yeah!

http://owlkieranaa.blogspot.com/

tq~

Qai said...

Niceee... =)

syamimi fatin said...

waaa... dh mkin maju... sy pun buat cbrn tu jugak! best :D

Nisa A. said...

hizami :

yeahhh hizami yg first komen lagiii
ehemm hahaa!!
:P
yeahh maju sikitttt aje, xde la maju mane ponggg
:P

Nisa A. said...

valesrizal :

thankss
:)

Nisa A. said...

akmal hilmi :

hehe
pinkkk
soooo girly.. haha
btw
thankss
:)

Nisa A. said...

pupel :

thankss
:)

Nisa A. said...

aida azryn :

ouhh
thankss dear :)

Nisa A. said...

ctiey :

thanks for dropping by
:)

Nisa A. said...

qai :

thankss
:)

Nisa A. said...

syamimi fatin :

hehe
really..
good luck to u too
:)