Tuesday, December 14, 2010

Baju Kurung Ayu & Ribbon Comel


  • Arrgghhh!! abaikan muka tak semenggah aku itu oke. Ini rupa budak baik nak pergi kelas okeh. so less mekap! hehe
  • Aku mula mula macam was-was aje nak tepek ribbon comel atas kepala.. ye lah, dah ayu berbaju kurung kan.. cewah cewahh!!
  • tapi aku konfiden aje.. hehe boleh je tu?? boleh kan kan kan?? janji KONFIDEN.. yeahh!! aku suke! aku suke!
  • Adoih kembang pulak dah hidong aku. her her her..
  • oke oke nak pesan kat sini, tak perlu takut untuk mencuba. kalau masih tak konfiden, mulakan sikit sikit oke
  • jadilah diri sendiri. tak perlu nak fake sangat oke. hehe dan next entry nak cerita pasal bergaya ikut tempat. hehehe
  • ini entry tengah malam dari Nisa A.


Bye bye.

36 comments:

  1. cuba besarkan sket ribbon tu...pastu wat kaler pelangi...

    ReplyDelete
  2. simple + menarik..nk kne bli reben 1 la psni..nk try..hikhik

    ReplyDelete
  3. kita buat entry yg tujuannya sm..jadi diri sendiri..
    hehehe...
    xtau plak awk dah ping dulu..
    i'm x copycat tau..kebetulan..hhehe

    ReplyDelete
  4. @princeduyong

    hahahaa
    nnt nisa cari ribbon pelangi yg saiz besar yeh :D

    ReplyDelete
  5. @moChaCCino (AnA)

    hehe
    xde lah...
    xpe je :) lgpun sy just tulis sikit aje tu kat hujung entry hehehe~

    ReplyDelete
  6. waaa~ kaka comey ! hhe, saye xbrani ag lah dress up nan riben nih. mcm sogan joe. btw, later i'll try k. :)

    ReplyDelete
  7. @mish cokat

    kalau tak berani lagi, cuba berubah sedikit demi sedikit..
    x perlu berubah dengan drastik
    :)

    ReplyDelete
  8. eh..u chomel kowt pkai gitu
    less makeup better kowt
    show the real u
    hehe
    ^_^

    ReplyDelete
  9. kak nisa ! geram tengok ribbon clip tu! ahah .
    geram dengan kak nisa jugak sebab comel sangt! haha

    ReplyDelete
  10. @hannafauzann

    hehee
    ngade yeahhh.. mane ade kak nisa comel...
    muke comot ouhh :P

    ReplyDelete
  11. wah2..comelnya ade ribon kat kepala

    ReplyDelete
  12. mane bole dpt ribbon comel ouchh..??
    kmo comel laa dear =)

    ReplyDelete
  13. comot ? comot comel tape . hehe :D

    ReplyDelete
  14. dear..comel la pkai camtuh...
    kamoo ada konfiden yg tngi gud :)

    ReplyDelete
  15. auwww
    kak nisa sngt comel
    lagi2 dgn ribbon tu
    :')

    ReplyDelete
  16. ambek kat ny ribbon tuh ? cute la sis pkai :)

    ReplyDelete
  17. sys,lawanya ribbon pink tuh.

    ReplyDelete
  18. mmg cumel..
    cantek reben , pinjam leh?hehe

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay