Tuesday, December 14, 2010

Baju Kurung Ayu & Ribbon Comel


  • Arrgghhh!! abaikan muka tak semenggah aku itu oke. Ini rupa budak baik nak pergi kelas okeh. so less mekap! hehe
  • Aku mula mula macam was-was aje nak tepek ribbon comel atas kepala.. ye lah, dah ayu berbaju kurung kan.. cewah cewahh!!
  • tapi aku konfiden aje.. hehe boleh je tu?? boleh kan kan kan?? janji KONFIDEN.. yeahh!! aku suke! aku suke!
  • Adoih kembang pulak dah hidong aku. her her her..
  • oke oke nak pesan kat sini, tak perlu takut untuk mencuba. kalau masih tak konfiden, mulakan sikit sikit oke
  • jadilah diri sendiri. tak perlu nak fake sangat oke. hehe dan next entry nak cerita pasal bergaya ikut tempat. hehehe
  • ini entry tengah malam dari Nisa A.


Bye bye.

36 comments :

princeduyong said...

cuba besarkan sket ribbon tu...pastu wat kaler pelangi...

Arein said...

simple + menarik..nk kne bli reben 1 la psni..nk try..hikhik

moChaCCino (AnA) said...

kita buat entry yg tujuannya sm..jadi diri sendiri..
hehehe...
xtau plak awk dah ping dulu..
i'm x copycat tau..kebetulan..hhehe

Nisa A. said...

@princeduyong

hahahaa
nnt nisa cari ribbon pelangi yg saiz besar yeh :D

Nisa A. said...

@Arein

try je la
:)

Nisa A. said...

@moChaCCino (AnA)

hehe
xde lah...
xpe je :) lgpun sy just tulis sikit aje tu kat hujung entry hehehe~

mish cokat said...

waaa~ kaka comey ! hhe, saye xbrani ag lah dress up nan riben nih. mcm sogan joe. btw, later i'll try k. :)

wannurfazrini said...

cool lahhh :D

Nisa A. said...

@mish cokat

kalau tak berani lagi, cuba berubah sedikit demi sedikit..
x perlu berubah dengan drastik
:)

Nisa A. said...

@wannurfazrini

thankss dear :D

HaNa HoNeY said...

eh..u chomel kowt pkai gitu
less makeup better kowt
show the real u
hehe
^_^

hannafauzann said...

kak nisa ! geram tengok ribbon clip tu! ahah .
geram dengan kak nisa jugak sebab comel sangt! haha

Nisa A. said...

@HaNa HoNeY

hehe
yeah indeed.
:)
btw
thanks

Nisa A. said...

@hannafauzann

hehee
ngade yeahhh.. mane ade kak nisa comel...
muke comot ouhh :P

lea said...

wah2..comelnya ade ribon kat kepala

Nuru Ashi A 아시노코 said...

mane bole dpt ribbon comel ouchh..??
kmo comel laa dear =)

lynda said...

alaaaa...comel lah..:)

Nisa A. said...

@lea

hehe
thanks :)

Nisa A. said...

@Nuru Ashi A 아시노코

ade banyak jual kat kedai aksesori dik :)

Nisa A. said...

@lynda

hehehe
bese2 aje ni..
thanks~

hannafauzann said...

comot ? comot comel tape . hehe :D

Nisa A. said...

@hannafauzann

haha ade lak comot comel??
:P

Ullyana zaidy said...

dear..comel la pkai camtuh...
kamoo ada konfiden yg tngi gud :)

Nisa A. said...

@Ullyana zaidy

hehe
thanks dear :)

JUJUE MOHD RAZIN said...

auwww
kak nisa sngt comel
lagi2 dgn ribbon tu
:')

Nisa A. said...

@JUJUE MOHD RAZIN

thankss dear jujue :D

Yunie Ayunie said...

chumil sgt2

pu3~aMy~naDhirah said...

ambek kat ny ribbon tuh ? cute la sis pkai :)

Nisa A. said...

@Yunie Ayunie

thanksss dear ^^

Nisa A. said...

@pu3~aMy~naDhirah

hehehe
x amik kat mana2 dik.
beli. :)

nurul ain said...

sys,lawanya ribbon pink tuh.

Nisa A. said...

@nurul ain

thankss dear :D

cik ika said...

seyes comel..pnjm reben..

nurul nabila bt medan said...

mmg cumel..
cantek reben , pinjam leh?hehe

Lyncool said...

inner apa yg awak pakai tu ?

Lyncool said...

inner apa yg awak pakai tu ?