Friday, December 3, 2010

Aku Nak Korang Tolong Aku Cabar Diri Sendiri

 

THIS ENTRY WILL BE STICKY MODE FOR THE NEXT 24 HOURS. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY Smile

 

  • haihhh sedar tak sedar dah masuk cabaran day 18…
  • ehhh sape sape yang tak tahu lagi aku cerita pasal cabaran ape sila KLIK DI SINI
  • dah 18 hari berlalu.. opss bukan! 19 hari lah.. sebab aku ade skip sehari. wawawaa~
  • tak lama lagi dah nak tamat cabaran 30 perkara ni… so, aku nak come out dengan cabaran untuk diri aku sendiri..
  • kenapa aku buat macam ni? nak COPYCAT ke hapee?? ohh tidakkk tidakkk!!!

meh sini semua aku nak explain yawww….
  • aku baru aje memulakan semester baru, so nampaknya aku akan semakin busy dengan kelas + assignment
  • dan dengan kesibukan ni MUNGKIN (takde nye mungkin, memang akan ponn) aku jarang update…
  • so macam tak best la kan tak update selaluuu (namanye la blogger tegar)
  • so, aku nak cari topik topik yang menarik untuk buat cabaran 30 hari untuk diri sendiri supaya aku boleh make sure kan diri aku update belog jugak walaupun sekali sehari!!

soooo… READERS / VISITORS / FOLLOWERS / ANONYMOUSES…. HELP ME OUT..!!!
  • Give me idea on what topic should I update this blog with..
  • pastikan tajuk / topik yang korang cadangkan tu besh besh tau.. hahah demand lak aku kann~
  • dalam kepala otak aku dah ade dalam 15 hingga 18 topik.. aku cuma nak cukupkan 30 aje.. hehee
  • konsepnya lebih kurang macam 30 Things in 30 Days ni.. tapi aku akan buat rule and regulations aku sendiri la.. hek hek hekkk~
  • aku tak copy bulat bulat bujur okeh! aku cuma mengaplikasikan konsep nye aje…
  • sebab aku rasa konsep macam ni memang membantu aku update belog tiap tiap hari..
  • tapi kalau ade yang bosan + muntah ngadap entry aku tiap tiap hari, tu tak dapek den nak nolong!
 
Oke.. I accept any topic as suggestions.. asalkan bukan tajuk yang tak senonoh / yang berunsur kan perkara negatif / perkara terlalu mengarut.. memang akan di REJECT tanpa banyak bicara okeh!
kerjasama anda saya dahulukan dengan sekalung penghargan dan jutaan terima kasih (ehhh dah macam penutup surat rasmi lak)
 
 
p/s : ini entry tanpa gambar. bosan kan?

20 comments:

  1. alamak.
    tak tahu nak suggest apa.
    hurm.
    apa kata topik dia pasal family dia.
    so, dia kena story la pasal semua ahli keluarga dia.
    XB

    ReplyDelete
  2. hizami :

    wahhhh
    zami yg first komen! yeahhh haha
    nisa suke cadangan tuuuu...
    thanks!!
    :)

    ReplyDelete
  3. cikgu: nisa, bila besar kamu nak jadi apa?
    nisa: saya nak jadi wondergirl..i want no body no body but u..pap pap (sambil2 menari2)
    cikgu: bagus...

    jadi topic nya "cita-cita ku semasa di bangku sekolah"

    hohoho =]

    ReplyDelete
  4. a little less conversation :

    hehe
    woowwww
    another idea..
    thanks!! :)

    ReplyDelete
  5. kak nisa :D , kte ade idea.. akk bole buat rutin akk stiap hr , or mybe fav thing akk (tedy, jam ,etc), lg tmpt yg plg akk suke pergi ke :D

    hee sory kalo ta best .. idea je :)

    ReplyDelete
  6. nabilah :

    thanks for the idea :)

    ReplyDelete
  7. nisa,i nak u cite mcm mne u boleh tjebak dlm dunia blogging n mengapa tehee.

    ReplyDelete
  8. shafiqah :

    hehe
    another suggestion... thankss!!!
    i'll think about it :)

    ReplyDelete
  9. nisa , cite pasal what's ur fav things to do in a day . i mean mcm dlm1 hari tu nisa buat apa utk jdkn bdn cergasa and cntekkk mcm ni :)


    just a suggestion .

    ReplyDelete
  10. Haaa apa kata akak rakam 1 lagu yg akak nyanyi pastu post dkt fb? Hehe x kisah la lagu apa2 ikut suke akak. @ Akak wat Commercial Adds psl sesuatu produk dgn menarik pastu rakam video post dkt you tube hehe. Sorry kalau cadangan agak melampau =) peace

    ReplyDelete
  11. mellow :

    thankss for the suggestion :)

    ReplyDelete
  12. killa :

    heheh
    i like your suggestion!
    hehe
    yg lagu tu akak dah penah post, lagu dan sebenarnya..
    but i'll take into consideration pasal buat iklan tuh. hehe
    :)

    ReplyDelete
  13. Cerita pengalaman yang paling lucu sekali dalam hidup awk yg xboley dilupakan...

    contohnye macam saya....
    saya tengah tidur, lepastu saya terus bangun pergi ambil sejadah terus masuk bilik air then mandi.
    malu giler masa tu...

    ReplyDelete
  14. Apa karta Nisa bt pengalaman nisa masa mula-mula masuk sekolah rendah,sekolah menengah n mase university... =)

    ReplyDelete
  15. nisa, kalu cerita pasal mimpi yg dpt dilupakan ok tak?

    ReplyDelete
  16. syamimi :

    hehe
    thanks for the idea dear..
    insyaAllah nisa fikirkan
    :)

    ReplyDelete
  17. banyak la plak komen.. haha.. ak tataw nk suggest pe.. haha.. meh, cite sal bende yg paling memalukan yg penah jd pada kau :)

    ReplyDelete
  18. @Myra Amira

    aiyarkkk ko neh. hehe
    perkara yg paling memalukan lah benda yg paling TAKNAK aku cite..
    kekekekee
    :P

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay