Friday, December 17, 2010

Aku, Dia dan DSLR [Part 5]

  • hari tu dah post entry konon konon Coming Soon
  • lepas tu konon konon lagi letak gambar macam teaser lah bagai.. haha adehhh perasan artis pulak daku neh!! hehe
  • oke tema kali ni.. err.. tak ada tema sangat lah…
  • sebab biasanya pun aku pakai baju mana yang ada aje..

 

blog

blog1

  • aku pilih body-hugging stripey top yang aku beli kat Times Square satu masa dulu.. ni first time pakai! haha
  • memandangkan baju ni body-hugging, so nampak macam tak manis lah kalau aku pakai dengan inner aje.. nanti nampak ketat sangat (memang ketat pon) wuwuwuuu~
  • so I chose to wear it with my military jacket yang dibeli dari online shop Pop Pop, to cover the tight top
  • kalau nak style yang lebih santai boleh padan dengan long cardigan / puff cardigan kot.. hehe
  • dan macam biasa, skinny pants dan heels untuk menampilkan element konon konon rock chick. kui kui~
  • then, I put on my polka dot shawls with cute ribbon clip, nak tambah elemen retro la~la~la.. haha

P/s : mulai sekarang, tak semua gambar aku akan letak dalam satu satu entry, sebab nak elakkan blog ni berat. more picture will be put in my other blog, specially built for photo sharing only. thanks~

 

More picture of Aku, Dia dan DSLR [Part 5] CLICK HERE

 

Photoshoot paling singkat, paling sikit gambar, tapi paling banyak gambar yang memuaskan :)

Bye bye.


26 comments:

  1. nisa sgt photogenik :)
    geram giler na kaki bole pkai skinny

    ReplyDelete
  2. akak, you are so gorgeous ! syirah ade cite sal akak ciket kt blog syirah. http://akubersuarasedih.blogspot.com/
    enjoy reading :)

    ReplyDelete
  3. nice nisa. ske style kmo =) keep it up..a de mse jln2 ke blog sy yg ta seberape http://nuruashia.blogspot.com/.

    keep it up ea nisa =))

    ReplyDelete
  4. @hannafauzann

    hehe
    ade2 je tau hanna nih...
    mane ade. bese2 aje~

    ReplyDelete
  5. @mahirahnazlim

    hehee
    photogenik ke??
    x kot :P
    nisa x ase kaki nisa lawa. wuwuwuuu~
    cuma kena konfiden :)

    ReplyDelete
  6. @Rozana Razali

    hehheee
    kurus sgt nih..
    bukan kurus slim mcm model2 ke hape :P

    ReplyDelete
  7. @gadis bunga

    whaaaa
    terharu tau buat entry sebut nama kita
    :)
    thankss.. nnt akak g terjah ye syg :)

    ReplyDelete
  8. 1st time jengah sini... but i love ur style... the way u write on ur blog =)

    ReplyDelete
  9. adorable la u ^_^
    pasneyh leh jadi model+photographer lak

    ReplyDelete
  10. @HaNa HoNeY

    hehee
    i x seberapa ajew~
    hehe thanks..~

    ReplyDelete
  11. omg !
    lawa gilee..
    ara suke!!

    ReplyDelete
  12. u sngat kiut nisa..but why erkk..apple xbrani nak gna mcm nisa pkai 2..why??help me..huhuhu..


    http://applepearlhaira.blogspot.com/

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay