Friday, December 3, 2010

Aku, Dia dan DSLR [Part 4]

  • rindu nak photoshoot gila gila dengan kawan
  • jadi, aku jadikan hari ini sebagai hari photoshoot paling lama + paling banyak gambar diambil + paling sengal + paling banyak prop
  • semua nak paling aje kan… haha tamak! takpe kot, hari ni ajeee…
  • oke tak perlu banyak cerita… macam biasa, jom terjah gambar gambar

 

DSC_0010 editedHai kawan kawan.. saya baru balik dari kelas Encek Sam yang cool itew. Ehh mengapakah muke ku begitu??? Haishhh!!

 

DSC_0018 editedAbaikan kekurusan yang melampau. Oke thanks-sangat-lah kat heels aku yang buat kaki aku nampak panjanggg!!

Oh ye!! Lagi satu.. aku memang suka pakai heels dengan stoking! Hahaha… ehh biar suka hati aku lah, kasut aku! Hek hek hekkk Smile with tongue out

 

 

DSC_0124 editedOke ini aku sendiri pon tak tahu aku cari ape dalam gelas kosong tuh!! Haihhhh~

 

DSC_0046 editedI just loveeeee my new ribbon nih!!! sama pulak warna dengan inner warna Fuschia pink ku iteww!!

 

DSC_0080 editedMACAM BIASA.. dua manusia yang sangat chenta kan photography. Maaf, kami sebenarnya cuba membuat poster untuk samarinda.

RESULT : failed! haha

 

 

DSC_0016 editedOke, ini tak ada motif, langsung!

 

  • Banyak sangat gambar dalam folder.. kalau boleh nak tayang semua dalam satu entry nih.
  • haha tapi aku tak suka sarat sangat lahhh…. so, aku simpan untuk entry akan datang yeahhh Smile
  • P/S : Kalau nak tengok Part 1 / Part 2 / Part 3, sila check link kat sidebar ye. THANKS..!

 

 

bicara : semakin suka.

34 comments :

délicieux Cadbury Diary chocalate said...

akak comell sanad2..~ngee~

Khumaera Ismail said...

kasut u lawa dear..beli dimana? =)

syamimi fatin said...

oh cute la nisa!

suka your ribbon and kasut! :P

cikzety said...

u look cute pakai macam tu, comel sangaatt (:

nana cHan said...

heels & the ribbon sgt cun!

aYun said...

Comel comellll :)

mie said...

cantik gambar tu..
tapi kenapa poster samarinda tu ...
nampak yg sebelah garang..
heheee

Fatihah said...

eh, ade geng tak tido rupanya..
hehe..

seperti biasa, anda memang comel okeh..x)

a little less conversation said...

bling2 seyh die nye rantai..hoho

mRa amira said...

lawa! cute! nice! and ape2 ajelah. ^^

suke suke~

Nisa A. said...

cadbury diary chocolate :

thanks dear
:)

Nisa A. said...

khumaera :

thankss..
ohh i beli kat satu kedai kasut kat plaza alam sentral aje//
hehe

Nisa A. said...

syamimi fatin :

hohoo
saya pongggg suka jugaa :D

Nisa A. said...

cik zety :

hehe thanksss
:P

Nisa A. said...

nana chan :

yeahhhh
thos two are my favorite too
:D

Nisa A. said...

ayun :

hehe
thanksss :)

Nisa A. said...

mie :

haha
kalau buat poster samarinda kena buat muka garang + sombong.
haha
:P

Nisa A. said...

fatihah :

hehe
malam td takleh tido sgt
hehe
btw
thanksss :)

Nisa A. said...

a little less conversation :

heheh
sikit aje tuhh :D

Nisa A. said...

mra amira :

hehe
thanksss
:)

Qai said...

Sweet N Cutee....
Keep More Posting =)

sekuk tawa said...

siyes ko mmg kiut..aku mcm nk tertido bile tgk ko..ehhe

farah farhana said...

i like i like =) kan best kalo dpat jom shooting sama2 hehe

MiSs StrAnGer said...

u shomel la dear...
pasneyh leh wat photoshoot tok i plak
hahaha
^_^

sabrina azhar95 said...

cntek heel...pkai ngan stoking wane pink cntek...

Nisa A. said...

@Qai

hehe
thanks.

Nisa A. said...

@sekuk tawa

hahhahaa
alamakkk
sampai mcm tu sekaliii??
heheh
~

Nisa A. said...

@farah farhana

hehe
jom la shoot sama :)

Nisa A. said...

@MiSs StrAnGer

hehe
jom la shoot sama :)

Nisa A. said...

@sabrina azhar95

hehe
thanks :)

Syazwana said...

kasut santek!
suke :D

miss nadya said...

cumel..ley tak nk blajar dgn awk???:))

Liyana said...

kasut cantek sgt2 la.. brand ape tu? nak beli jugakk......

Dee Wayfarer said...

Cam modeling... ;)