Friday, December 3, 2010

Aku, Dia dan DSLR [Part 4]

  • rindu nak photoshoot gila gila dengan kawan
  • jadi, aku jadikan hari ini sebagai hari photoshoot paling lama + paling banyak gambar diambil + paling sengal + paling banyak prop
  • semua nak paling aje kan… haha tamak! takpe kot, hari ni ajeee…
  • oke tak perlu banyak cerita… macam biasa, jom terjah gambar gambar

 

DSC_0010 editedHai kawan kawan.. saya baru balik dari kelas Encek Sam yang cool itew. Ehh mengapakah muke ku begitu??? Haishhh!!

 

DSC_0018 editedAbaikan kekurusan yang melampau. Oke thanks-sangat-lah kat heels aku yang buat kaki aku nampak panjanggg!!

Oh ye!! Lagi satu.. aku memang suka pakai heels dengan stoking! Hahaha… ehh biar suka hati aku lah, kasut aku! Hek hek hekkk Smile with tongue out

 

 

DSC_0124 editedOke ini aku sendiri pon tak tahu aku cari ape dalam gelas kosong tuh!! Haihhhh~

 

DSC_0046 editedI just loveeeee my new ribbon nih!!! sama pulak warna dengan inner warna Fuschia pink ku iteww!!

 

DSC_0080 editedMACAM BIASA.. dua manusia yang sangat chenta kan photography. Maaf, kami sebenarnya cuba membuat poster untuk samarinda.

RESULT : failed! haha

 

 

DSC_0016 editedOke, ini tak ada motif, langsung!

 

  • Banyak sangat gambar dalam folder.. kalau boleh nak tayang semua dalam satu entry nih.
  • haha tapi aku tak suka sarat sangat lahhh…. so, aku simpan untuk entry akan datang yeahhh Smile
  • P/S : Kalau nak tengok Part 1 / Part 2 / Part 3, sila check link kat sidebar ye. THANKS..!

 

 

bicara : semakin suka.


34 comments:

  1. oh cute la nisa!

    suka your ribbon and kasut! :P

    ReplyDelete
  2. u look cute pakai macam tu, comel sangaatt (:

    ReplyDelete
  3. cantik gambar tu..
    tapi kenapa poster samarinda tu ...
    nampak yg sebelah garang..
    heheee

    ReplyDelete
  4. eh, ade geng tak tido rupanya..
    hehe..

    seperti biasa, anda memang comel okeh..x)

    ReplyDelete
  5. lawa! cute! nice! and ape2 ajelah. ^^

    suke suke~

    ReplyDelete
  6. cadbury diary chocolate :

    thanks dear
    :)

    ReplyDelete
  7. khumaera :

    thankss..
    ohh i beli kat satu kedai kasut kat plaza alam sentral aje//
    hehe

    ReplyDelete
  8. syamimi fatin :

    hohoo
    saya pongggg suka jugaa :D

    ReplyDelete
  9. nana chan :

    yeahhhh
    thos two are my favorite too
    :D

    ReplyDelete
  10. mie :

    haha
    kalau buat poster samarinda kena buat muka garang + sombong.
    haha
    :P

    ReplyDelete
  11. fatihah :

    hehe
    malam td takleh tido sgt
    hehe
    btw
    thanksss :)

    ReplyDelete
  12. a little less conversation :

    heheh
    sikit aje tuhh :D

    ReplyDelete
  13. Sweet N Cutee....
    Keep More Posting =)

    ReplyDelete
  14. siyes ko mmg kiut..aku mcm nk tertido bile tgk ko..ehhe

    ReplyDelete
  15. i like i like =) kan best kalo dpat jom shooting sama2 hehe

    ReplyDelete
  16. u shomel la dear...
    pasneyh leh wat photoshoot tok i plak
    hahaha
    ^_^

    ReplyDelete
  17. cntek heel...pkai ngan stoking wane pink cntek...

    ReplyDelete
  18. @sekuk tawa

    hahhahaa
    alamakkk
    sampai mcm tu sekaliii??
    heheh
    ~

    ReplyDelete
  19. cumel..ley tak nk blajar dgn awk???:))

    ReplyDelete
  20. kasut cantek sgt2 la.. brand ape tu? nak beli jugakk......

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay