Monday, December 27, 2010

Ada Pemain Malaysia Yang Tidak Turut Serta Dalam AFF Suzuki Cup 2010 Malam Tadi???

  • Tengok tak?? tengok tak?? Mesti ramai tengok..!!!!!!!!! Tengok apa?? Of course la perlawanan bola yang hangat malam tadi iaitu AFF Suzuki Cup 2010.
  • Malaysia vs Indonesia. WAHAHAHHAHAAA!!! Perlawanan first leg telah berlangsung dengan jayanya malam tadi bertempat di Stadium Nasional Bukit Jalil.
  • Dan everybody knows that MALAYSIA MENANG…!!! Indonesia ditumpaskan pada first leg dengan jaringan 3 gol oleh pemain Malaysia..!! Wahahaa oke dah macam bunyi pengulas sukan lak. Erkk..!!

 

my-lgflag

  • Tapi frust la weyh citer pasal laser la.. ape la.. main tipu la… Ape ape pun, berita mengenai perkara ni belum disahihkan oleh mana mana pihak lagi setakat ni.
  • So.. guys, kalau nak rasa kemanisan sebenar kemenangan tu dan rasa puas hati yang tidak terhingga, biarlah perlawanan bola ni, perlawanan yang bersih suci murni bak pakai fair n lovely. erkkk!!
  • Kita rakyat Malaysia.. budi bahasa budaya kita. kan?? hek hek hekkk~
  • Ouhh ye kecewa gak sikap segelintir warganegara kita yang hanya tahu berbangga dengan lagu Negaraku bila tiba masa masa macam ni aje.. Kalau menang dipuji puji.. kalau kalah? kutuk habis habisan macam tiada hari esok. huhuuuu~

 

24687_1416795337084_1148623492_1241114_6733997_n

Ini adalah pemain Malaysia yang tak turun padang malam tadi gara gara demam malaria.

32569_1472531690458_1148623492_1384016_5069795_n

ERRRKKK…!!!!!!!!! Abang aku si Meuz Angelo rupanya…!!!! Wahahaa korang kena beb! Jangan marah.. peace~

 

 

Perut lapar. Makan bola jom? Bye bye.

22 comments :

hannafauzann said...

boleh ngorat abg akk tak? hahahhaha .
just kidding XDD

nurul huda said...

dah tukar kaler blog lah...

cantekkkkkk... :)

Nisa A. said...

@hannafauzann

hahaaa
ngorat je laa
tp nnt boipren awak marah kite xtauuuu
:P
hek hekk~

Nisa A. said...

@nurul huda

hehe
thanks dear :)

Khumaera Ismail said...

amboi..sempat lg wat lawak ea.. ;)

p/s: header simple + chantek~!!!

♥ Nana ♥ Erna Morgan ♥ said...

khusyuk gila nana baca... ter kantoi..

sollehahn said...

tahniah kepada k.rajagopal dan pasukannya...tapi insiden laser memang memalukan...sampaikan sultan pahang turun padang

eiela said...

la..ingatkan siapa tadi. huhu adoii..

Latest Entri :
Akibat Taksub : Piala Suzuki AFF 2010

CIK CIRA said...

nk ngorat boley????hehe...rambut die hensom =D

Syed Hilmi Syed Yahya said...

patut ar cari kt kamus name player nii x jmpe kt senarai pemain Malaysia,lupenya,abg kamu,,haha,,,just kidding.....=)

yad'z said...

wahhh, abg nisa ....
hahahaha.....
tuh pemain simpanan ke pemain reject,.
hehehehehe

Nisa A. said...

@Khumaera Ismail

ahaaa
ala nak bergurau senda aje :P

hehe
thankss
:D

Nisa A. said...

@♥ Nana ♥ Erna Morgan ♥

hahaha
anda kena beb :p

Nisa A. said...

@sollehahn

hehe
congrats malaysia..
tu lah.
isu camni xpatut timbul kan.

Nisa A. said...

@eiela

hehehe
:P

Nisa A. said...

@CIK CIRA

ahahha
sila tanye tuan punya bdn sendiri :D

Nisa A. said...

@Syed Hilmi Syed Yahya

ahahha
anda kena beb.
tahniah2 :D

Nisa A. said...

@yad'z

ahaaaa..
tu pemain kurang bertauliah,
:P

..hizamirahim.. said...

haha.
ingatkan siapa tadi.
eh.
byknye nisa join contest?
dasat2.

apa pun, header terbaik !!!
chatbox pun sama.
XD

Nisa A. said...

@..hizamirahim..

hehe
anda kena beb !! :P

hehe ouhh contest2 tu sume sbb sume mcm besh dan menarik. hehehe~ tp skrg stop kejap join contest sidebar pon da penuh. hehee~

hehe
thankssss..
tu header abg nisa yg buatkan, sama la ngan chatbox :)

a little less conversation said...

ada 2 jenis org kutuk kalau malaysia kalah..
1) kutuk player
2) kutuk permainan malaysia

sy jenis org no 2..hahaha..kalau malaysia menang sekali pun tapi permainan tiada seni lansung pun sy kutuk gak..hoho

Nisa A. said...

@a little less conversation

ouhh
haha
ade lak camtu :P
hehee`