Monday, December 27, 2010

Ada Pemain Malaysia Yang Tidak Turut Serta Dalam AFF Suzuki Cup 2010 Malam Tadi???

  • Tengok tak?? tengok tak?? Mesti ramai tengok..!!!!!!!!! Tengok apa?? Of course la perlawanan bola yang hangat malam tadi iaitu AFF Suzuki Cup 2010.
  • Malaysia vs Indonesia. WAHAHAHHAHAAA!!! Perlawanan first leg telah berlangsung dengan jayanya malam tadi bertempat di Stadium Nasional Bukit Jalil.
  • Dan everybody knows that MALAYSIA MENANG…!!! Indonesia ditumpaskan pada first leg dengan jaringan 3 gol oleh pemain Malaysia..!! Wahahaa oke dah macam bunyi pengulas sukan lak. Erkk..!!

 

my-lgflag

  • Tapi frust la weyh citer pasal laser la.. ape la.. main tipu la… Ape ape pun, berita mengenai perkara ni belum disahihkan oleh mana mana pihak lagi setakat ni.
  • So.. guys, kalau nak rasa kemanisan sebenar kemenangan tu dan rasa puas hati yang tidak terhingga, biarlah perlawanan bola ni, perlawanan yang bersih suci murni bak pakai fair n lovely. erkkk!!
  • Kita rakyat Malaysia.. budi bahasa budaya kita. kan?? hek hek hekkk~
  • Ouhh ye kecewa gak sikap segelintir warganegara kita yang hanya tahu berbangga dengan lagu Negaraku bila tiba masa masa macam ni aje.. Kalau menang dipuji puji.. kalau kalah? kutuk habis habisan macam tiada hari esok. huhuuuu~

 

24687_1416795337084_1148623492_1241114_6733997_n

Ini adalah pemain Malaysia yang tak turun padang malam tadi gara gara demam malaria.

32569_1472531690458_1148623492_1384016_5069795_n

ERRRKKK…!!!!!!!!! Abang aku si Meuz Angelo rupanya…!!!! Wahahaa korang kena beb! Jangan marah.. peace~

 

 

Perut lapar. Makan bola jom? Bye bye.


22 comments:

  1. boleh ngorat abg akk tak? hahahhaha .
    just kidding XDD

    ReplyDelete
  2. dah tukar kaler blog lah...

    cantekkkkkk... :)

    ReplyDelete
  3. @hannafauzann

    hahaaa
    ngorat je laa
    tp nnt boipren awak marah kite xtauuuu
    :P
    hek hekk~

    ReplyDelete
  4. amboi..sempat lg wat lawak ea.. ;)

    p/s: header simple + chantek~!!!

    ReplyDelete
  5. khusyuk gila nana baca... ter kantoi..

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada k.rajagopal dan pasukannya...tapi insiden laser memang memalukan...sampaikan sultan pahang turun padang

    ReplyDelete
  7. nk ngorat boley????hehe...rambut die hensom =D

    ReplyDelete
  8. patut ar cari kt kamus name player nii x jmpe kt senarai pemain Malaysia,lupenya,abg kamu,,haha,,,just kidding.....=)

    ReplyDelete
  9. wahhh, abg nisa ....
    hahahaha.....
    tuh pemain simpanan ke pemain reject,.
    hehehehehe

    ReplyDelete
  10. @Khumaera Ismail

    ahaaa
    ala nak bergurau senda aje :P

    hehe
    thankss
    :D

    ReplyDelete
  11. @sollehahn

    hehe
    congrats malaysia..
    tu lah.
    isu camni xpatut timbul kan.

    ReplyDelete
  12. @CIK CIRA

    ahahha
    sila tanye tuan punya bdn sendiri :D

    ReplyDelete
  13. @yad'z

    ahaaaa..
    tu pemain kurang bertauliah,
    :P

    ReplyDelete
  14. haha.
    ingatkan siapa tadi.
    eh.
    byknye nisa join contest?
    dasat2.

    apa pun, header terbaik !!!
    chatbox pun sama.
    XD

    ReplyDelete
  15. @..hizamirahim..

    hehe
    anda kena beb !! :P

    hehe ouhh contest2 tu sume sbb sume mcm besh dan menarik. hehehe~ tp skrg stop kejap join contest sidebar pon da penuh. hehee~

    hehe
    thankssss..
    tu header abg nisa yg buatkan, sama la ngan chatbox :)

    ReplyDelete
  16. ada 2 jenis org kutuk kalau malaysia kalah..
    1) kutuk player
    2) kutuk permainan malaysia

    sy jenis org no 2..hahaha..kalau malaysia menang sekali pun tapi permainan tiada seni lansung pun sy kutuk gak..hoho

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay