Monday, November 22, 2010

Wajah Ku Terselit Jua

 

  • hek hek hekk.. kalau kalian rasa ini entry bangga diri, sila cepat cepat klik butang x di penjuru skrin.
  • tak paksa baca ponggg. hehe

 

IMG_6934 edited

IMG_6937 edited

 

 

bicara : tak sangka. terselit satu keping gambar pon jadi laaa. hehe~


26 comments:

  1. fuyyyooo~
    cane boleh masuk ni??
    hohoho

    ReplyDelete
  2. wahh..

    jadi model ke..

    nice..

    kenapa gamba nisa dihighlight dan ade kaler, yang lain black and white?

    hehe..

    ReplyDelete
  3. haa ! nad dah realise dah ada gamba kak nisa !

    sangat cantikkk XD

    ReplyDelete
  4. gilek ahh, best nyeeee :D

    ReplyDelete
  5. Tahniah........ =)

    p/s mana tau lepas nie ad rezeki jd cover majalah lak....

    ReplyDelete
  6. my fav magazine!
    alamakkk~ lupa nak bayar tuk smbung langganan! iskkk..

    ReplyDelete
  7. haii nisa...
    sye baru je beli dara.com tadi dan sangat terkezut nengok muka nisa ada... hehehe! tahniah2! nanti buleh jadi covergirl pulak kan? hehehe.

    ReplyDelete
  8. nyna :

    hehe
    kebetulan aje tu
    :)
    btw
    thanks~

    ReplyDelete
  9. tembume :

    hehe
    ouhh kalau ruangan yg ni mmg nisa x tahu gambar nisa terpilih. hehe~

    ReplyDelete
  10. koroe :

    hehe
    thanks..
    ouhh itu sebab edit.
    nak highlight kan apa yg nisa nak tunjuk tanpa banyak taip. hehe~

    btw
    thanks~

    ReplyDelete
  11. nadiya :

    hehe
    biasa2 aje tuhh..
    btw
    thanks dear
    :)

    ReplyDelete
  12. chikova :

    hehe
    ini kebetulan aje..
    hehe~

    ReplyDelete
  13. qai :

    hehe
    thankss
    ha? cover? amboihh kay x layak la. hehe
    btw thanks

    ReplyDelete
  14. naz :

    haaa???
    oke sila sambung langganan sekarang!!
    ehhehe
    :P
    gurau2~

    ReplyDelete
  15. fatin fadhillah :

    hehe
    insyaAllah...
    kalau ade rezeki~

    ReplyDelete
  16. putra yamada :

    heheh
    jom2 jadi model~

    ReplyDelete
  17. pttnye besarkan lg gambar tue. hihi. eh tue yg photoshoot dara wat aritu ey

    ReplyDelete
  18. nana :

    hehe...
    nope, gambar yg kali ni bukan yg photoshoot.
    ruangan ni dia guna gambar nisa mase pergi test shoot.

    photoshoot tu utk ruangan lain, keluaran januari 2011 nnt :)

    ReplyDelete
  19. dah tgk...x taw plk 2 nisa...usha pnya usha..tgk tutorial shawl kat blog rpanya org yg sme

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay