Sunday, November 7, 2010

Vintage Pieces From My Mom’s Wardrobe

 

  • petang tadi betul betul bosan oke
  • so aku ade terpandang satu handbag tah dekat facebook atau blogshop mana
  • serta merta aku teringat yang mak aku pon ade handbag yang sama.
  • aku usha la handbag yang dijual itewww, mak aihh harganya RM58 ..!!
  • so aku pon menjalankan misi mencari balik handbag lama yang pernah aku nampak dalam almari mak daku
  • taraaaa… aku bukan jumpa handbag aje.. aku jumpa macam macam. her her her~

 

IMG_6209

Vintage handbag SACHS brand + deep purple boyfriend t-shirt

 

  • wahahaa… tengah in lagi ke fesyen macam ni?
  • hmmm aku dapat tahu barang barang di atas bukan kepunyaan mak aku…
  • tapi milik arwah mak saudara aku…~
  • ouhhh by the way, aku tak pernah try fesyen boyfriend t-shirt.. sebab aku tak berani
  • ye lah.. badan aku ni kurus sangat sangat. aku rasa kalau aku menyorok belakang tiang lampu pon orang tak boleh perasan!
  • kalau aku pakai t-shirt besar sangat, will it be okay???

 

vanessa-hudgens-diesel-delicious-07rihanna-shirt1

  • tengok Vanessa Hudgens dengan Rihanna pakai comel aje kan kan kan???
  • errkk.. tapi takkan laa aku nak pakai Boyfie shirt tanpa seluar macam Vanessa tuh!!
  • err tapi aku nak try jugak lah! ahhaa
  • sekali ni ajeeeeeeeeeee~ oke? hehe

 

IMG_6202 edited

heheee malu malu pulak aku… taknak pandang kamera kononnnn~ ceiitt~

 

IMG_6196 edited

ini pon ??? hehe abaikan kaki keding aku itewww.. sunggoh tidak normal di pandangan mata kudus ku ini

hek hek hek…. you~ kalau I pakai macam ni you nak keluar dengan I tak?? keh keh keh~

 

 

bicara : I’ll never be the same if we’d ever meet again.


44 comments:

  1. Mmm Nice.....Nisa pn nmpk lawa pkai baju purple 2.... =D

    ReplyDelete
  2. dear,
    ok la u pakai~ xde pn nmpk pelik even u kurus..
    nice2..

    ReplyDelete
  3. okayyyy je bebeh. ^^

    ReplyDelete
  4. sama la, td jumpa satu blogshop ni jual smpai RM18 rantai tu, sy beli RM 7 je..

    ReplyDelete
  5. haha, sis nisa. ni la fashion paling in skrg. apalagi, pick the day to hang out dengan fashion camni! have blast on it :)

    ReplyDelete
  6. kurussssnyaaaa~!!

    btw, okay je pakai baju besar tuhh. bersetaill apehh

    ReplyDelete
  7. hahaha ok la 2 kay ... ape yg x ok nye ?? confident ok !!!

    ReplyDelete
  8. qai :

    hehe
    sejak2 ni nisa suka purple pulak :P
    btw
    thankss :D

    ReplyDelete
  9. murni :

    haha
    bila nak mencuba style baru ni... nisa rase tidak konfiden lak
    :P

    ReplyDelete
  10. anonymous :

    oh-em-gee
    YOU komen my blog ye bebeh??
    tenkiuuu
    mmuuahhx!
    haha
    :D

    ReplyDelete
  11. rozana :

    woww
    rm7?? beli kat mana?
    nak jugak
    :P
    hehe~

    ReplyDelete
  12. tomoko :

    hehe
    thanks dear
    insyaAllah one day!
    :D

    ReplyDelete
  13. lisa :

    hehe
    ni kurus mcm tiang dah ni~
    huhu~

    ReplyDelete
  14. kak norin :


    ahaksss KONFIDEN!!
    :D

    ReplyDelete
  15. dear, ingt kata ayun..yg penting konfiden! ^_^

    btw, nisa..u look style okey..cantek! pandai tuk dress up! thumb up!

    ReplyDelete
  16. naz :

    hehe yuppp.. konfiden!
    (tapi still takut haha)

    thankss naz :)

    ReplyDelete
  17. not bad la...
    tp xtaw la kot2 da old fashion..
    tp besenya fashion ni rotate aje kn...

    pape pn, simple n nice...
    coz it's purple

    ReplyDelete
  18. crysalysis :

    ehhe haaa tu laa~
    kan~
    hehe
    btw thankss :D

    ReplyDelete
  19. Seriously aku suka kott , sempoi gila babi , nk plak aku pun jenis suka main dgn warna , thumbs up !

    ReplyDelete
  20. lawa la awakkkk. baju tu pon lawa. suit u! =)

    ReplyDelete
  21. cik epal :

    thankssssss
    hik hik~ malu pula kitew :P

    ReplyDelete
  22. cantik la style nih. you sesuai ja pakai =D

    ReplyDelete
  23. style.. i loike.. hehe. suke bag tu.
    (>_<)

    ReplyDelete
  24. DOLCEshasha :

    :P
    alahai malu kite
    thanks tau dear
    :)

    ReplyDelete
  25. Nisa, serius comel!
    x)
    suka suka..

    ReplyDelete
  26. hamba Allah :

    thank you so much
    :)

    ReplyDelete
  27. teringin tapi sangat tidak berani pakai baju jenis ni...takut nmpk pelik..sbb berbadan kurus..bat nisa pakai ok jek...nice! ;)

    ReplyDelete
  28. @cokLed caNdy :)

    ehhehe ni pon nmpk oke sbb dlm gmbr je kot ;P

    ReplyDelete
  29. comel tapi kurus sangat
    kena makan bagi banyak sikit
    baju purple kalau pakai dengan shawl kaler dark pink pun ok dear =)

    ReplyDelete
  30. cantik je stail camtu.ade suggestion x camane nk pakai tapi still tutup punggung?

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay