Sunday, November 7, 2010

Vintage Pieces From My Mom’s Wardrobe

 

  • petang tadi betul betul bosan oke
  • so aku ade terpandang satu handbag tah dekat facebook atau blogshop mana
  • serta merta aku teringat yang mak aku pon ade handbag yang sama.
  • aku usha la handbag yang dijual itewww, mak aihh harganya RM58 ..!!
  • so aku pon menjalankan misi mencari balik handbag lama yang pernah aku nampak dalam almari mak daku
  • taraaaa… aku bukan jumpa handbag aje.. aku jumpa macam macam. her her her~

 

IMG_6209

Vintage handbag SACHS brand + deep purple boyfriend t-shirt

 

  • wahahaa… tengah in lagi ke fesyen macam ni?
  • hmmm aku dapat tahu barang barang di atas bukan kepunyaan mak aku…
  • tapi milik arwah mak saudara aku…~
  • ouhhh by the way, aku tak pernah try fesyen boyfriend t-shirt.. sebab aku tak berani
  • ye lah.. badan aku ni kurus sangat sangat. aku rasa kalau aku menyorok belakang tiang lampu pon orang tak boleh perasan!
  • kalau aku pakai t-shirt besar sangat, will it be okay???

 

vanessa-hudgens-diesel-delicious-07rihanna-shirt1

  • tengok Vanessa Hudgens dengan Rihanna pakai comel aje kan kan kan???
  • errkk.. tapi takkan laa aku nak pakai Boyfie shirt tanpa seluar macam Vanessa tuh!!
  • err tapi aku nak try jugak lah! ahhaa
  • sekali ni ajeeeeeeeeeee~ oke? hehe

 

IMG_6202 edited

heheee malu malu pulak aku… taknak pandang kamera kononnnn~ ceiitt~

 

IMG_6196 edited

ini pon ??? hehe abaikan kaki keding aku itewww.. sunggoh tidak normal di pandangan mata kudus ku ini

hek hek hek…. you~ kalau I pakai macam ni you nak keluar dengan I tak?? keh keh keh~

 

 

bicara : I’ll never be the same if we’d ever meet again.

44 comments :

Nana Farhanah said...

cumel cik nisa! :)

Qai said...

Mmm Nice.....Nisa pn nmpk lawa pkai baju purple 2.... =D

murnimahyum said...

dear,
ok la u pakai~ xde pn nmpk pelik even u kurus..
nice2..

Anonymous said...

nak!

-org RTM-

athirahMedan said...

cantik ! :)

Anonymous said...

okayyyy je bebeh. ^^

Rozana Razali said...

sama la, td jumpa satu blogshop ni jual smpai RM18 rantai tu, sy beli RM 7 je..

Tomoko said...

haha, sis nisa. ni la fashion paling in skrg. apalagi, pick the day to hang out dengan fashion camni! have blast on it :)

Lisa said...

kurussssnyaaaa~!!

btw, okay je pakai baju besar tuhh. bersetaill apehh

bunge tangkai said...

hahaha ok la 2 kay ... ape yg x ok nye ?? confident ok !!!

Nisa A. said...

nana farhanah :

thanks dear!
:)

Nisa A. said...

qai :

hehe
sejak2 ni nisa suka purple pulak :P
btw
thankss :D

Nisa A. said...

murni :

haha
bila nak mencuba style baru ni... nisa rase tidak konfiden lak
:P

Nisa A. said...

org RTM :

haha~
:P

Nisa A. said...

athirah :

thanks
:)

Nisa A. said...

anonymous :

oh-em-gee
YOU komen my blog ye bebeh??
tenkiuuu
mmuuahhx!
haha
:D

Nisa A. said...

rozana :

woww
rm7?? beli kat mana?
nak jugak
:P
hehe~

Nisa A. said...

tomoko :

hehe
thanks dear
insyaAllah one day!
:D

Nisa A. said...

lisa :

hehe
ni kurus mcm tiang dah ni~
huhu~

Nisa A. said...

kak norin :


ahaksss KONFIDEN!!
:D

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

dear, ingt kata ayun..yg penting konfiden! ^_^

btw, nisa..u look style okey..cantek! pandai tuk dress up! thumb up!

Nisa A. said...

naz :

hehe yuppp.. konfiden!
(tapi still takut haha)

thankss naz :)

crysalyis said...

not bad la...
tp xtaw la kot2 da old fashion..
tp besenya fashion ni rotate aje kn...

pape pn, simple n nice...
coz it's purple

Nisa A. said...

crysalysis :

ehhe haaa tu laa~
kan~
hehe
btw thankss :D

мσyy sαм's said...

Seriously aku suka kott , sempoi gila babi , nk plak aku pun jenis suka main dgn warna , thumbs up !

Nisa A. said...

moyy :

hehe
thankss darling!
:)

Nadia H. said...

cantik.

lady XOXO said...

cantek dear

cik EPAL said...

lawa la awakkkk. baju tu pon lawa. suit u! =)

Nisa A. said...

nadia h :

thank you
:)

Nisa A. said...

lady xoxo :

tenkiu tenkiu :D

Nisa A. said...

cik epal :

thankssssss
hik hik~ malu pula kitew :P

DOLCEshasha said...

cantik la style nih. you sesuai ja pakai =D

Pinky Pixie said...

style.. i loike.. hehe. suke bag tu.
(>_<)

Nisa A. said...

DOLCEshasha :

:P
alahai malu kite
thanks tau dear
:)

Nisa A. said...

pinky pixie :

hehe
thanksss
:D

hamba Allah said...

Nisa, serius comel!
x)
suka suka..

Nisa A. said...

hamba Allah :

thank you so much
:)

cokLed caNdy :) said...

teringin tapi sangat tidak berani pakai baju jenis ni...takut nmpk pelik..sbb berbadan kurus..bat nisa pakai ok jek...nice! ;)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@cokLed caNdy :)

ehhehe ni pon nmpk oke sbb dlm gmbr je kot ;P

Eina Azlina said...

ters nk kurus mcm awk...haha

Eina Azlina said...

ters nk kurus mcm awk...huu..~

.::: Princess MOMOY :::. said...

comel tapi kurus sangat
kena makan bagi banyak sikit
baju purple kalau pakai dengan shawl kaler dark pink pun ok dear =)

Anonymous said...

cantik je stail camtu.ade suggestion x camane nk pakai tapi still tutup punggung?