Tuesday, November 2, 2010

Tidak Lain

 

Picture1598

  • Apa yang pelik? Apa yang lain? Ada yang lain kah???
  • Ada apa dengan muka aku yang tidak bermekap walau secalit pun?
  • Keluar hampir tengah malam, overnight di tempat biasa, untuk siapkan assignment, now tell me do I have to waste my make up?
  • Tak semestinya perempuan kena bermekap 24 jam. Aku pun kalau pergi kelas just wajib bedak + eyeliner.
  • Aku tak pulak rajin nak tambah toner + mosturizer + BB Cream / foundation + bedak + maskara + eyeliner + eyeshadow + blusher…
  • Oh no no no… kalau aku rajin… (please note that KALAU) baru lah aku pakai toner + mosturizer + cream + bedak + eyeliner
  • yang lain lain aku pakai kalau ada event yang meriah meriah kat kampus, so masa tu mood gedik nak mekap 20 inci pun datang. ha ha ha

 

  • Someone once said to me : natural is the best
  • yes, totally agree with him!!! but aku sedar mana kedudukan aku… aku tak rasa aku ada apa yang mereka panggil “natural beauty”
  • cuma aku bersyukur dengan rupa yang telah Tuhan anugerahkan
  • tapi bila jerawat jerawat degil hinggap kat muka aku nih tu memang takleh elak la kan… adoi!!!
  • huhuu time to jaga makan… dan tak miss cuci muka okeh!!

 

 

 

currently listening to : Time To Love 2 (Listen) by T-Ara ft Supernova

perasaan : stay cool.

7 comments :

lady XOXO said...

sweet erk kamo. .walaupun tak make up.. kamo make up tak tebal ler.. biasa jer saya tngok.. mata kamo cantek

Nisa A. said...

lady xoxo :

thanksss
:)

Hizami Rahim said...

haha.
sometimes less is more.
XD

Anonymous said...

hye ,
inner dlm tu mmg dri ayunar eyh ?

akira said...

xmekap lg cumel.....

Nisa A. said...

@Anonymous

ehhehe yes :)

Nisa A. said...

@akira

thanks :)