Thursday, November 25, 2010

Tag Questions from Cik Eira

  • Thanks a lot ye Cik Eira for tagging me...
  • Walaupun Nisa dah pernah buat tagging lebih kurang yang macam ni, tapi sementara takde keje nak buat nih, nisa nak layan la tag sikit. 


1. Benda paling penting dalam hidup anda? 
Semua benda pun penting sebab semuanya kurniaan Tuhan :)

2. Barang terakhir yang dibeli guna duit sendiri?
Handbag.

3. Tempat perkahwinan pilihan dan tema?
Hmmm.. tak fikir lagi lah. Lambat lagi lah. Ada ke orang nak kahwin dengan orang tak lawa macam aku?

4. Adakah anda sedang bercinta dengan seseorang?
Menyayangi tapi tidak pasti mencintai. Menyukai tapi tidak dicintai.

5. Tempoh masa mencintai si dia?
Selagi ada jodoh untuk terus bersama dan berhubungan si dia, selagi Tuhan mengizinkan hubungan kami baik baik sahaja.

6. Tempat date?
Mid Valley, Times Square, Jaya Jusco Bukit Raja. haha

7. Novel / buku / majalah yang terakhir dibeli?
Majalah DARA.com Edisi 102 - Disember 2010

8. Nama penuh anda?
Khairunnisa' binti Mohd Aminullah

9. Antara Mak / Ayah mana lagi mesra?
Abah kot.. entah.

10. Nama orang yang betul betul nak jumpa?
Hmmmm....

11. Adakah anda basuh baju sendiri?
Guna mesin basuh.

12. Tempat yang betul betul nak pergi?
Mekah.

13. Hug or kiss?
Both. haha

14. Tiga perkara tentang orang yang tag anda.
Sorry but I dont know her yet. But she's cute wearing shawl.

15. Lima benda yang anda sayang.
DSLR, lappy, Mr.Fluffy, ribbon headband, clothes.

16. Lima lagu kesukaan.
Banyak sangat lah... hurmm..

17. Bila tarikh lahir dan sambut kat mana birthday yang lepas?
13 Jun.. hurmmm tak sambut kot. entah.


  • oke dear. done! haha fuhh banyak nye soalan.. 
  • sorry sebab tak tag tau...sape sape yang nak jawab tag ni silakan lah :)

2 comments :

cik eira said...

haha tahu tak pe , and ni pon eira saja2 je dok menjawab tag kehkeh . btw thanks , and nice meet you :)

Nisa A. said...

cik eira :

most welcome cik eira..
nice to meet you too~