Saturday, November 6, 2010

Tag : Malaysia & France Giveaway

 

  • wuhuuu.. tajuk yang menarik.. kan?
  • saya telah di tag oleh Fatin Nazirah untuk sertai giveaway ini

 

giveaway

 

  • whoaa… saya mahu hadiah dari Paris..!!! wawawaaa~
  • ye lah, tak pernah berkesempatan ke Paris kan.. InsyaAllah kalau dah kerja esok, siapa tahu rezeki saya pula ke sana kan kan kan
  • so memandangkan lambat lagi nak habis belajar, apatah lagi nak kerja, maka saya nak cuba nasib untuk giveaway ni
  • siapa tahu tuah saya kan kan kan Open-mouthed smile
  • ouhhh nak tahu syarat syarat giveaway ini?? sila klik pada banner giveaway untuk ke blog tuan punya giveaway…

tag 3 orang :

 

bicara : tuah ayam nampak di kaki, siapa tahu tuah manusia kan?

No comments :