Monday, November 29, 2010

Photo Edited by CreativeHeart

 

wohooooo lama betol aku simpan entry ni dalam draft.. oke sekarang aku bukak balik, kasi tacap sini tacap sanee…

  • hek hek hekkk~ ingat lagi tak ENTRY INI ??? Tak semua gambar yang aku publish dalam entry tu..
  • dan selebihnya gambar telah aku serahkan kepada Hisyam Sidek a.k.a. pemilik blog Kisah CreativeHeart untuk kerja kerja editing
  • herherherrr.. rasa bersalah lak aku mintak tolong beliau sebab beliau kan busy… so aku tak tetapkan pon dateline untuk siap mengedit gambar gambar aku.
  • Sebenarnya dah lama beliau siap edit gambar gmbar aku.. hehhe cuma aku tunggu masa yang sesuai untuk publishh…

 

JOM TENGOK HASIL NYAAAA….

 

IMG_5146

3

5

IMG_5115

IMG_5196

IMG_5202

 

  • he he heee lawa kannnnn…. Open-mouthed smile aku suka hasil kerja beliau… hmmm sudah agak lama kot aku kenal dengan Hisyam Sidek
  • Ikutkan hati nak letak semua gambar, tapi aku sayang lah.. ecehhhh…. so buat tatapan mata sendiri aje oke?
  • Blog beliau adalah antara blog yang aku suka lawati, tengok hasil editing dan fotografi, ada jugak aku cuba cuba tutorial. hek hek hekkk~
  • Ternyata beliau seorang sahabat yang baik.. sudi editkan gambar gambar daku yang tak seberapa nih.. Yelah.. I’m not a good photographer, yet… hehe

 

Oke oke.. tenkiu yeee Hisyam sudi editkan gambar Nisa.. InsyaAllah satu hari nanti kita jumpa jugak Smile

 

 

bicara : suka sangat Photography + Editing Red heart

26 comments :

Nay said...
This comment has been removed by the author.
Marya Hana . said...

hye. suke pic yang 1st tuu.
memang cantek .. :)

ed shahir said...

hisyam adalah kawan kolej saya jugak. beliau sangat berbakat walaupun pendiam. hehe. beliau banyak support saya dan kami selalu outing sama-sama.

p/s : hope hisyam sidek tak senyum sorang-sorang lepas baca nie. :P

Nisa A. said...

nay :

ohhh
ek ??
hehe
:)

Nisa A. said...

marya :

hehe
thanks
:)

Nisa A. said...

ed :

hahah
sengal la ed..
hik hikk~
ye hisyam ni memang berbakat dan selalu support kwn2 beliau..
bile baca ni bukan stkt hisyam aje yg senyum2, sy pon nak senyum lah
:P
hehee

peace~

Hunny Maldini said...

gambar lawa and modelnya pun sangat cantik :D

Bella said...

wow!cnteknye edit. n sis u look super gorgeoussss! :)

Yong Sofea said...

lawa sangat dia edit. ^^
sukanya! :DD

efa said...

waa...sungguh cntik editing+snap pic ni...terbaik punya...

TeQah Khaire said...

sangat lawa la ;)
like2 ;)

creativeheart said...

hahaa....
patot la ari nie saya asek bersin je...
huhuuu...
thankz nisa..
malu da nie...

Sense Of Art said...

Hisyam Sidek my roommate die mmg cm2..

editing die best dan pemalu..
hehe..

Psst: Syam t blanje au sirap k?

Nisa A. said...

hunny maldini :

hehe
thankss
:)
editing credit to CreativeHeart
:)

Nisa A. said...

bella :

thanks dear
:)

editing credit to CreativeHeart :D

Nisa A. said...

yong sofea :

lawa kann
:)

editing credit to CreativeHeart :D

Nisa A. said...

efa :

thanks dear
editing credit to CreativeHeart :D

Nisa A. said...

teqah :

thanks dik
:)

editing credit to CreativeHeart :D

Nisa A. said...

hisyam :

heheh
sama2...
patutnya saya thanks kat awak tauu..
hehehe

Nisa A. said...

sense of art :

oohh ekk?
hehehe
:)

psst hisyam sy nak jugak sirap.
haha~

creativeheart said...

nisa : boley saja.... :)

Nisa A. said...

hisyam :

hehe
yeayyy jumpa nnt dapat sirapp!!
yeayy yeayy!!
haha~

Syed Hilmi Syed Yahya said...

cantik2...syed suke pic no 1 n no 4....

Syazwana said...

santek!! :)

Silent Thinker said...

sgt cantikkk!!~
kat mana yer shoot picture itu..

Fyfa Farhana said...

kamu sngt2 lawa<3
saye sukee pic kamuu
nice edit :))