Sunday, November 28, 2010

Perempuan Ini

 

 

IMG_6315 edited

 

  • Cubaan mengambil gambar secara candid. Oppss! Sorry sempat pulak aku pandang lepas tu bagi senyuman yang dah habes manis dah tu.
  • Haaa??? Manis kah?? wuwuwuwuwuuuuu T.T
  • Waktu waktu macam ni lah selalu buat aku menyelongkar balik folder gambar yang beratus ribu sampai tak muat memory.

 

IMG_6299 edited

19 comments :

Admiral Hafiz said...

comeynye...


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

Lisa said...

Comel gmbar!

NURUL AMYLIZ said...

nape tajuk 'perempuan' :)

Nisa A. said...

admiral hafiz :

thanks
;)

Nisa A. said...

lisa :

tenkiu dear~

Nisa A. said...

nurul :

sbb sy seorang perempuan. hehe

sekamar rindu said...

salm..

nice pics..

ASLINDA ZAHURI said...

comel.

Halia Kentang @ Annpaan said...

eee..
sgt comel la awk ni..

ANATI SOKI said...

comel!

Matashichi Baisotei said...

i've got award for u... grab it here my dear.. :)

http://azyaleeya92.blogspot.com/p/award.html

Nisa A. said...

sekamar rindu :

thanksss
:)

Nisa A. said...

aslinda zahuri :

thankssss~

Nisa A. said...

halia kentang :

hehe
takdelah..
bese aje..
thankss~

Nisa A. said...

anati soki :

thankss
:)

Nisa A. said...

matashichi :

thanksss
:)

Qai said...

Sweet <3 =)

Nisa A. said...

qai :

thanks~

fami said...

punya respek tersendiri buat Nisa. moga Nisa stay jadi positive trendsetter dlm dunia blogging, mcmana Hana Tajima buat. Looking forward untuk tengok Nisa Menulis dalam carian teratas google mengatasi Jamis Jalikha dan of course Siti Nurhaliza jugak =)

regards,
Fahmi tuan punya ular sawa boleh sewa XD