Sunday, November 28, 2010

Perempuan Ini

 

 

IMG_6315 edited

 

  • Cubaan mengambil gambar secara candid. Oppss! Sorry sempat pulak aku pandang lepas tu bagi senyuman yang dah habes manis dah tu.
  • Haaa??? Manis kah?? wuwuwuwuwuuuuu T.T
  • Waktu waktu macam ni lah selalu buat aku menyelongkar balik folder gambar yang beratus ribu sampai tak muat memory.

 

IMG_6299 edited


19 comments:

  1. nurul :

    sbb sy seorang perempuan. hehe

    ReplyDelete
  2. i've got award for u... grab it here my dear.. :)

    http://azyaleeya92.blogspot.com/p/award.html

    ReplyDelete
  3. halia kentang :

    hehe
    takdelah..
    bese aje..
    thankss~

    ReplyDelete
  4. punya respek tersendiri buat Nisa. moga Nisa stay jadi positive trendsetter dlm dunia blogging, mcmana Hana Tajima buat. Looking forward untuk tengok Nisa Menulis dalam carian teratas google mengatasi Jamis Jalikha dan of course Siti Nurhaliza jugak =)

    regards,
    Fahmi tuan punya ular sawa boleh sewa XD

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay