Monday, November 22, 2010

Peluang

 

  • Alhamdulillah. panggilan dari pihak Majalah Dara.com benar benar menggembirakan aku.
  • rezeki photoshoot lagi.
  • Terima kasih Ya Allah.

 

IMG_6962 edited

 

  • COVER GIRL????? hahaha bukan pun..!! sekadar di minta untuk menghiasi ruangan Tatarias
  • malas nak cerita banyak banyak.. yang pasti pengalaman kali ni memang berlainan dan menyeronokkan.
  • dan muka aku yang tak seberapa ni bakal ditempek dalam keluaran Januari 2011. Smile

 

IMG_6943 edited

Thanks to her yang bawak aku pergi test shoot dan menjadi PA terhormat aku. hehe

 

 

bicara : Kalau ada rezeki lagi, InsyaAllah aku tidak akan menolak Smile


41 comments:

  1. nisa..tahniah..nnti cik mas nk beli mjlh dara...wow...!! hehe

    cm ne ek leh join photoshoot 2 ??

    ReplyDelete
  2. wahh,seronoknya! pengalaman baru yang mesti takkan dilupakan, kan? :)

    ReplyDelete
  3. congrats nisa...
    nisa...blh x u bg tips ckit kt i...
    i skrg ni mmg suka pkai shawl...
    tp lum brani nk pkai shawl cmne u pkai skrg...
    gne headband...inner 2/3 tone...
    lum brani g...tp teringin sgt2...

    ReplyDelete
  4. eh....... kak mira laaa...
    lama x nmpk my kazen....
    hohoho...
    nnt blk kg blanja makan!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  5. eh.. kak mira!!!
    lama x nmpk....
    nnt blk blanja ya mira my kazen....
    hahaha

    ReplyDelete
  6. haha.
    bagus2.
    permulaan yang baik.
    XD

    ReplyDelete
  7. congrate...

    -org RTM-

    ReplyDelete
  8. cograts dear, x sabar tgu Dara Jan nanti. tehee~

    ReplyDelete
  9. wah, kak nisa congrate.
    anis nak beli lar magazine tue nanti.
    hehe :)

    ReplyDelete
  10. siyes? I nak beli lah. nak tgk nnt! hehe.

    ReplyDelete
  11. nisa, congratz!!! peluang ni!! ~~

    ReplyDelete
  12. hehehe..u deserved that
    jgn lupe update akn dtg
    nk gak tgk cane

    ReplyDelete
  13. cik mas :

    hehe
    nisa pegi test shoot.
    :)

    ReplyDelete
  14. siti salbiah :

    thanks for dropping by.
    hmm pasal tuh. nak pakai or tak tu actually terpulang pd individu.
    kita xleh lari dr perasaan x yakin, maybe kita takut pndgn negatif org?
    sbnr nye tu sume dlm minda kita aje. kalau kita jd kan ia positif bg diri kita, maka org yg pandang pun akan tgk ia sbg benda positif jugak.

    klau masih ada yg x suka dgn cara kita, nak buat macam mana.
    cara org lain2 kan..

    oleh itu, kita KONFIDEN :)

    ReplyDelete
  15. dreamer :

    hehe
    ouhh mira ni sepupu anda ye..
    :)

    ReplyDelete
  16. hizami :

    hek hek hekk~
    mane boleh lawa zami yg memang da jd model tuh. hehe~

    p/s : tak kira nnt kita shoot sama2 okeh.
    haha~
    :P

    ReplyDelete
  17. mahirah nazlim :

    thanks for dropping by, dear.
    btw
    my name is not Miss A.
    My name supposedly Miss N. ehhe
    :P
    peace~

    ReplyDelete
  18. pinky pixie :

    haha
    nisa bukan lawa ponggg
    :P

    ReplyDelete
  19. annis razali :

    thanks dear
    :)
    really appreciate it.

    ReplyDelete
  20. dolce shasha :

    kalau nak tahu serius ke x kena la beli.
    haha
    :P

    ReplyDelete
  21. aqilah :

    yup2..
    peluang ni.
    alhamdulillah
    :)

    ReplyDelete
  22. nurul aisyahakimi :

    thanks dear
    :)

    ReplyDelete
  23. putra yamada :

    hehe
    thanksss
    :)
    insyaAllah I will~

    ReplyDelete
  24. congrats dear.. told u so that u deserve dear... mmg ada rupa n talent.. so this is ur time.. make the best of it ok dear... chaiyok.. so kena beli ni DARA for the first time ni nk tngok u

    ReplyDelete
  25. lady XOXO :

    hehe
    thanksss for ur support lady xoxo
    :)
    terharu kejap.. hehe
    hehe~

    ReplyDelete
  26. hehehe Yes! dah agak da.. Mesti nisa comell punyerr... <3

    ReplyDelete
  27. Tahniah.....Insyaallah pas nie ada rezeki Muka Nisa jd Cover utk Majalah Dara.com =)

    ReplyDelete
  28. ayun :

    hehehe
    ruangan gaya tudung tu ayun lagi gorgeous :)

    ReplyDelete
  29. qai :

    hehe
    insyaAllah.. doakan ye
    :)
    thanks

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay