Monday, November 22, 2010

Peluang

 

  • Alhamdulillah. panggilan dari pihak Majalah Dara.com benar benar menggembirakan aku.
  • rezeki photoshoot lagi.
  • Terima kasih Ya Allah.

 

IMG_6962 edited

 

  • COVER GIRL????? hahaha bukan pun..!! sekadar di minta untuk menghiasi ruangan Tatarias
  • malas nak cerita banyak banyak.. yang pasti pengalaman kali ni memang berlainan dan menyeronokkan.
  • dan muka aku yang tak seberapa ni bakal ditempek dalam keluaran Januari 2011. Smile

 

IMG_6943 edited

Thanks to her yang bawak aku pergi test shoot dan menjadi PA terhormat aku. hehe

 

 

bicara : Kalau ada rezeki lagi, InsyaAllah aku tidak akan menolak Smile

41 comments :

hannafauzann said...

congrats kakak comel ! :D

♥..cik_mas..♥ said...

nisa..tahniah..nnti cik mas nk beli mjlh dara...wow...!! hehe

cm ne ek leh join photoshoot 2 ??

Rara Nasiha said...

wahh,seronoknya! pengalaman baru yang mesti takkan dilupakan, kan? :)

SITI SALBIAH MOHD/MOHAMAD ZAKERI AWANG said...

congrats nisa...
nisa...blh x u bg tips ckit kt i...
i skrg ni mmg suka pkai shawl...
tp lum brani nk pkai shawl cmne u pkai skrg...
gne headband...inner 2/3 tone...
lum brani g...tp teringin sgt2...

Dreamer said...

eh....... kak mira laaa...
lama x nmpk my kazen....
hohoho...
nnt blk kg blanja makan!!!!!!!!!

Dreamer said...

eh.. kak mira!!!
lama x nmpk....
nnt blk blanja ya mira my kazen....
hahaha

..hizamirahim.. said...

haha.
bagus2.
permulaan yang baik.
XD

mahirahnazlim said...

good start miss.A :)

Anonymous said...

congrate...

-org RTM-

cik QasehThya said...

waahh..
congrat nisa... :)

Pinky Pixie said...

cograts dear, x sabar tgu Dara Jan nanti. tehee~

annis razali said...

wah, kak nisa congrate.
anis nak beli lar magazine tue nanti.
hehe :)

twinkle twinkle said...

waa best :)

DOLCEshasha said...

siyes? I nak beli lah. nak tgk nnt! hehe.

aqilahromi said...

nisa, congratz!!! peluang ni!! ~~

nurulaisyahakimi said...

tahniah :)

Putra Yamada said...

hehehe..u deserved that
jgn lupe update akn dtg
nk gak tgk cane

AiDa AzRyN said...

Whoa! tahniah! ;)

Nisa A. said...

hanna :

thanks dear hana
:)

Nisa A. said...

cik mas :

hehe
nisa pegi test shoot.
:)

Nisa A. said...

rara :

yup..
btol tuh :)

Nisa A. said...

siti salbiah :

thanks for dropping by.
hmm pasal tuh. nak pakai or tak tu actually terpulang pd individu.
kita xleh lari dr perasaan x yakin, maybe kita takut pndgn negatif org?
sbnr nye tu sume dlm minda kita aje. kalau kita jd kan ia positif bg diri kita, maka org yg pandang pun akan tgk ia sbg benda positif jugak.

klau masih ada yg x suka dgn cara kita, nak buat macam mana.
cara org lain2 kan..

oleh itu, kita KONFIDEN :)

Nisa A. said...

dreamer :

hehe
ouhh mira ni sepupu anda ye..
:)

Nisa A. said...

hizami :

hek hek hekk~
mane boleh lawa zami yg memang da jd model tuh. hehe~

p/s : tak kira nnt kita shoot sama2 okeh.
haha~
:P

Nisa A. said...

mahirah nazlim :

thanks for dropping by, dear.
btw
my name is not Miss A.
My name supposedly Miss N. ehhe
:P
peace~

Nisa A. said...

anonymous [orang RTM] :

thanks
:)

Nisa A. said...

cik qaseh thya :

thanksss
:)

Nisa A. said...

pinky pixie :

haha
nisa bukan lawa ponggg
:P

Nisa A. said...

annis razali :

thanks dear
:)
really appreciate it.

Nisa A. said...

twinkle :

hahaha
:)

Nisa A. said...

dolce shasha :

kalau nak tahu serius ke x kena la beli.
haha
:P

Nisa A. said...

aqilah :

yup2..
peluang ni.
alhamdulillah
:)

Nisa A. said...

nurul aisyahakimi :

thanks dear
:)

Nisa A. said...

putra yamada :

hehe
thanksss
:)
insyaAllah I will~

Nisa A. said...

aida azryn :

tenkiu babe
:)
peace

lady XOXO said...

congrats dear.. told u so that u deserve dear... mmg ada rupa n talent.. so this is ur time.. make the best of it ok dear... chaiyok.. so kena beli ni DARA for the first time ni nk tngok u

Nisa A. said...

lady XOXO :

hehe
thanksss for ur support lady xoxo
:)
terharu kejap.. hehe
hehe~

aYun said...

hehehe Yes! dah agak da.. Mesti nisa comell punyerr... <3

Qai said...

Tahniah.....Insyaallah pas nie ada rezeki Muka Nisa jd Cover utk Majalah Dara.com =)

Nisa A. said...

ayun :

hehehe
ruangan gaya tudung tu ayun lagi gorgeous :)

Nisa A. said...

qai :

hehe
insyaAllah.. doakan ye
:)
thanks