Saturday, November 6, 2010

Oh Cinta Pandang Pertama

 

  • waduhhhh tajuknya saja sudah mengundang geli geli
  • jiwang la pulak aku update lewat lewat macam ni kan kan kan…
  • hahahaa~
  • oke oke takmau merapu lagi lahhh… cinta pandang pertama apa???
  • award la derr… thanks to Syazana Jasman cuz bermurah hati mengurniakan award Cinta Pandang Pertama kepada Nisa
  • heheheee~

 

award2

 

  • hohohooo award Cinta Pandang Pertama ni memerlukan anda senaraikan 3 blog yang bikin anda jatuh hati, jiwa, dan perasaan pada perrrrrrrr-tama kali bukak
  • kalau dah kedua, ketiga, keempat kali bukak tak boleh lah ye??
  • nama nye la cinta pandang pertama kan kan kan
  • oke jom tengok 3 blog yang bikin aku jatuh hati keh keh keh~

 

1

  • Blog My Amethyst by Miss Shea Rasol..
  • if you guys go and visit her blog, you can clearly see why I love her blog so much..
  • hehe far FASHION of course..!! hehe
  • bagi aku, Miss Shea ada fashion instinct yang bagus… dan dia berfesyen seiring dengan gaya bertudung…
  • woww… I like..!

 

2

  • jeng jeng jenggg… yaaa blog Budak Lelaki Sebelah Pintu by Saudara Hizami Rahim
  • first Nisa buka blog dia… Nisa dah tak berapa ingat entry apa yang Nisa baca… tapi apa yang buat jatuh cinta pandang pertama itu adalah gaya penulisan beliau..
  • cewahhhh… ehhehe gaya penulisan yang bersahaja dan mengandungi unsur unsur humor + merapu merepek membuat Nisa rajin baca dan komen
  • hehehe oke oke… nak tahu sila lawat blog beliau. kekekekee~

 

3

  • tadaaaa…. blog ketiga pilihan hati adalah Ayun Ayunar by Miss Ayunnisa Rahman
  • Nisa kenal beliau dari blogshop kepunyaan beliau iaitu Ayunar
  • Nisa suka beli inner syria dari blogshop Ayun ni, dan Nisa juga dah beberapa kali beli shawl dari Ayun
  • Nisa minat jugak tengok style yang dibawakan Ayun.. sungguh comel dan menawan..
  • dan berpawatakannya yang peramah membuatkan Nisa senang berkawan dengan beliau Smile

 

hehee okee.. done dengan 3 penerima award Cinta Pandang Pertama.. cewahhhh~ now kena jawab tiga soalan hikmat dari tuan punya award..

 

1. Apa pendapat anda mengenai cinta pandang pertama?

Indah. Boleh buat kita macam orang tak betul. Bayangkan muka kita bila kita terpaku jumpa seseorang. Bila ingatkan balik mesti kelakar kan??

 

2. Siapakah cinta pandang pertama anda?

Wahhhhh…. soalan membunuh! Hahahaa… Ohhh bahaya nak jawab kat sini. By the way Nisa pernah dua kali aje jatuh cinta pandang pertama.. Hahaha… cinta ke?

 

3. Pendapat mengenai blog Syazana Jasman ?

Ouhhh blog beliau sangat comel. Warna pink + purple giteww… Tu ade rainbow sikit sana sini. hehe

 

oke done..! hehe

 

bicara : kalau nampak saya terlupa mana mana tag tolong remind di fan page ye. senang nampak Smile

7 comments :

Ayie a.k.a Nyei said...

ala ala tag ni tak detail pun..ptut tnye bnyk2 lagi nii..haahahaa

Amni said...

wallaweyh! sangat best award ni.. kamu pon describe blog2 yang bikin kamu jatuh hati tu ngan menarik jer.. nak terjah blog dorang jugak... hehe..

Nisa A. said...

ayie :

haha
nak tanye ape lagi??
wuu takot. haha~

Nisa A. said...

amni :

hehe
thanks for dropping by dear :)

Hizami Rahim said...

haha.
thanks !
anyway,
loved ur new header !
sweet !
:)

Nisa A. said...

hizami :

mostttt welcome :)
ouhh new header???
hehe buat cincai aje tuh~
ehhe
btw thanksss...!!
:D

cikCOKLET:) said...

suka blog kak ayun jgk. dia mmg comel :)
teruja bila jumpa real kat jomheboh ari tue^^