Monday, November 15, 2010

Not All Mondays are Boring

 

Today’s mood : WHITE

  • weeehuuu… happy Monday people!! haha hari ni telah membuktikan tak semua Monday itu membosankan
  • mood sedang baik dan Alhamdulillah dilimpahkan oleh-Nya rezeki yang tak disangka
  • one of my minor wish in my wish list has been granted, thanks abah!
  • minor wish means wishes that not really important, but still I want to have / buy the item that I wish for
  • ye lah, if the item is not useful why would I make it into my wish list in the first place, kan?

 

ourlogo

klik pada gambar untuk ke website Nuffnang

  • ehhh kembali kepada motif sebenar entry ini di tulis..
  • haaa bila logo Encek Nuff dah terpampang dengan megah nye kat blog daku ni, maknanya ade berita gembira dari nuffnang lagi

 

BE

  • haaaaa… BE aku dah bertambah dan ade yang dah jadi ME.. hehehe
  • Alhamdulillah sekali lagi, kerana setelah beberapa lama, aku dah boleh cash out duit yang aku kumpul dengan Encek Nuff ni
  • walaupun jumlah RM dalam account Nuffnang aku naik sikit sikit aje, tapi aku tetap bersyukur sebab sikit atau banyak, ni tetap rezeki
  • kalau boleh, aku nak beli heels dengan cash out pertama aku yang tak seberapa nih. hehee
  • nak jugak beli barang guna duit sendiri, asyik mintak kat abah je… hehehee kesian lak abah nak tunaikan macam macam wish dari anak pompuan dia yang sorang nih
  • adik adik pompuan yang lagi empat orang lak macam mana? haha
  • tapi aku tak suka minta sekali gus, aku suka shopping, tapi biar berpada, taknak pula sampai membazir..
  • aku akan minta bila sampai masa yang tepat, atau mengikut keperluan, kalau ade rezeki lebih, aku beli sendiri
  • oke oke dah banyak membebel pulak kan… hehe ape ape ponn time kaseh Encek Nuff sayang ku!! hehe
  • dan terima kasih sangat sangat kat visitor, follower, silent reader bagi blog picisan ku ini Open-mouthed smile

 

p/s : kalau lah follower genap 1000, Nisa ingat nak buat giveaway sikit.. hehe Smile

 

bicara : see? Not all Mondays are bored Smile

4 comments :

princeduyong said...

waaa...tahniah tahniah...teruskan usaha.. :)

Nisa A. said...

princeduyong :

hehe
thankss
:)

Adiba zehan said...

kalo nk blaja dr awk cm ne nk earn duit kat nuffnang ni bley x?? hehehe..xretilah..

Nisa A. said...

hehe
just daftar account dgn nuffnang, letak iklan, n then keep updating blog utk tarik lebih ramai visitor
;)