Friday, November 26, 2010

Nisa A. Has Been Reviewed!

 

  • whaaa macam tak percaya aje Nisa kena review tau….
  • kena review as fashionista pulak tuh.. hehehe malu lahh auww… Nisa ni bukan nye fashionista mana pon… hehe
  • Nisa suka style yang simple dan pakai ape yang Nisa suka dan rasa selesa aje. hehehe
  • segan pulak rasenye… ape ape pun, thanks a lot kat Cik Fyka kerana sudi review Nisa.. hehe

 

74450044

  • jeng jenggg!! Inilah Cik Fyka yang baik hati + shomel, beliau telah review Nisa dalam belog beliau
  • mohon ampun dan maap ye Cik Fyka, Nisa amik gambar ni. teeehheeee~
  • belog beliau pun comel comel aje.. suke tau.. hehehe nak ke belog beliau sila lah klik pada gambar beliau okeh. hehe

 

Picture1812Ecehhhhh muke malu-lah-sangat dari Nisa. keh keh kehhh~

 

JOM BACA ENTRY REVIEW BY CIK FYKA

KLIK DI SINI

 

bicara : terima kasih tidak terhingga Smile


18 comments:

  1. yayy! dah masuk pun fashionista! congrats :)

    ReplyDelete
  2. untuk nisa..:)

    http://masluvnerul.blogspot.com/2010/11/10-blog-gegurl-tempat-lepak.html

    ReplyDelete
  3. hehe,ur welcome syg..
    xpe2...
    btw suka sgt2 style nysa..

    ReplyDelete
  4. oh,saya dtg dari blog fyka...heee...luv ur dress-ups!!

    ReplyDelete
  5. memang layak di review pun dear! :)

    ReplyDelete
  6. hoho..first time dtg blog ni dari kelab blogger en ben ashaari waa..mmg ptut review pasal fashionista ni..sb mmg stail la cik nisa ni :)i like..comey pon comey :)pandai bergaya...

    ReplyDelete
  7. merahjamboo :

    thanks dear
    u pon cantik
    :)

    ReplyDelete
  8. rara nasiha :

    ouhh terharunya :)
    thanks~

    ReplyDelete
  9. yess ! taksia sia bgtau nama akak dekat kak fyka . HAHA XD

    congrates dahdapat masuk list fashionistaa :)

    you deserve it lah kakak .

    ReplyDelete
  10. nadiya :

    hehe
    segan la pulak :)
    hehehee ooo awak punye keje yeee.. hek hek hekkkk~
    time kasih cik sweety!!
    hehehe
    :)

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay