Friday, November 26, 2010

Nisa A. Has Been Reviewed!

 

  • whaaa macam tak percaya aje Nisa kena review tau….
  • kena review as fashionista pulak tuh.. hehehe malu lahh auww… Nisa ni bukan nye fashionista mana pon… hehe
  • Nisa suka style yang simple dan pakai ape yang Nisa suka dan rasa selesa aje. hehehe
  • segan pulak rasenye… ape ape pun, thanks a lot kat Cik Fyka kerana sudi review Nisa.. hehe

 

74450044

  • jeng jenggg!! Inilah Cik Fyka yang baik hati + shomel, beliau telah review Nisa dalam belog beliau
  • mohon ampun dan maap ye Cik Fyka, Nisa amik gambar ni. teeehheeee~
  • belog beliau pun comel comel aje.. suke tau.. hehehe nak ke belog beliau sila lah klik pada gambar beliau okeh. hehe

 

Picture1812Ecehhhhh muke malu-lah-sangat dari Nisa. keh keh kehhh~

 

JOM BACA ENTRY REVIEW BY CIK FYKA

KLIK DI SINI

 

bicara : terima kasih tidak terhingga Smile

18 comments :

aion said...

yayy! dah masuk pun fashionista! congrats :)

♥..cik_mas..♥ said...

untuk nisa..:)

http://masluvnerul.blogspot.com/2010/11/10-blog-gegurl-tempat-lepak.html

Fyka said...

hehe,ur welcome syg..
xpe2...
btw suka sgt2 style nysa..

Nisa A. said...

aion :

thanks dear :)

Nisa A. said...

cik mas :

thanksss~

Nisa A. said...

fyka :

really...
hehe
segann
:D

merahjamboo said...

oh,saya dtg dari blog fyka...heee...luv ur dress-ups!!

Rara Nasiha said...

memang layak di review pun dear! :)

Pinky Pixie said...

yatie pom suka style nisa ok.

sekuk tawa said...

memang santai...

efa said...

hoho..first time dtg blog ni dari kelab blogger en ben ashaari waa..mmg ptut review pasal fashionista ni..sb mmg stail la cik nisa ni :)i like..comey pon comey :)pandai bergaya...

Nisa A. said...

merahjamboo :

thanks dear
u pon cantik
:)

Nisa A. said...

rara nasiha :

ouhh terharunya :)
thanks~

Nisa A. said...

pinky pixie :

thanksss

hhehe
:D

Nisa A. said...

sekuk tawa :

hehe
thanks!
:)

Nisa A. said...

efa :

time kasih efa :)

nadiya musa :b said...

yess ! taksia sia bgtau nama akak dekat kak fyka . HAHA XD

congrates dahdapat masuk list fashionistaa :)

you deserve it lah kakak .

Nisa A. said...

nadiya :

hehe
segan la pulak :)
hehehee ooo awak punye keje yeee.. hek hek hekkkk~
time kasih cik sweety!!
hehehe
:)