Tuesday, November 2, 2010

More From Nuffnang…!!! I Love You ..!

  • makin hari makin sayang...
  • cewahhhh bukan main gedik gedik meyh aku ni.. wahahahaa~
  • sayang ku pada nuffnang tau.. hehee~
  • ye lah.. setelah hampir dua minggu aku kurang update, nuffnang tetap bagi aku Buffered Earnings (BE)
  • ada BE yang terdahulu dah tukar pun jadi Metered Earnings (ME)
  • memang sayang betul lah pada Nuffnang kan kan kan...
  • check aje Nuffnang aku, jumlah income dah menjadi dua kali ganda...!!
  • ALHAMDULILLAH... kalau rezeki tak ke mana kan.. kalau bersabar insyaAllah berganda :)

 

nuff

  • heheheee Alhamdulillah sekali lagi
  • ini lah antara manfaat ber-blogging…. heheheheee.. kalau kita ikhlas, rezeki tu akan sentiasa ada,…. ye tak?
  • dan thanksss kepada yang dah klik klik pada iklan Nuffnang aku.. teruskan usaha murni anda.. WAHAHAHAA :)
  • ohh ye kepada yang tinggalkan jejak di Shout Box yang ada kat side bar, PLEASE ye tinggalkan URL yang betul.. baru senang aku nak terjah balik blog korang…
  • ni banyak link spam dan juga link yang mencurigakan….
  • sorry, but i do check the link before i click on it.. so do give cooperation ye??
  • kita sama sama up traffic sesama blogger oke ? … hehe oke lah.. ini aje.. bye bye

 

 

 

 

currently listening to : Bye Bye by Mariah Carey

perasaan : I wish I could talk to for a while, I wish I could find a way try not to cry

6 comments :

diana said...

tahniah,,..
sama la be akak pun banyak tu jugak..
macammana nak tau link tu spam dan mencurigakan tu??
tak paham la..

Sumijelly said...

waaa..............banyak nya BE..
sumi haya tinggal satu...sob..sob... sedih la...

Sumijelly.com

noorfarahim bt azemi said...

nak tukar link..hehehe... kalau rajin view la ok...http://babyglarothic.blogspot.com/

Nisa A. said...

diana :

thanks dear
just letak cursor pd link, then kat penjuru bawah belah kiri skrin, ade kuar link nye.
cuba tgk kalau link yg bukan2 tu.. takut spam / virus aje.~

Nisa A. said...

sumi :

hehe
takpe takpe
sabar ye dear
:)
tak lama lagi ade la tu
:)

Nisa A. said...

farahim :

thanks
i will
insyaAllah :)