Monday, November 15, 2010

Magic Trick #2

 

  • oke aku dah lama kot janji nak post video magic trick dari Abang Magic a.k.a. Hyzry Famey
  • ouhhh kalau nak tengok first magic trick yang pernah aku post dulu sila klik di sini

Picture1476

Introducing, budak besar jeng jeng jeng jeng!!! haha

 

  • oke kalau magic trick yang first tu aku memang kurang puas hati, sebab aku suruh dia ulang balik trick tu, so x nmpk ori lah kan
  • yang kali ni memang dia datang ket meja and suruh aku on webbie and terus rakam
  • lets cekidaut :

 

“Jeng jeng jeng jeng…!!!!”–tagline abang Magic. haha

 

  • wahaaaa.. entah ape lah dia dah buat kat tangan dia pun aku tak tahu.
  • huhuu well, ini hanya sebahagian daripada silap mata yang dia tahu…
  • sebab dia ni memang suka betol buat trick, lepas tu buat kat aku, lepas tu gelak kat aku bila aku buat muka selamba kodok akibat tertipu dengan trick dia

 

Picture1484

  • ohhh ya.. tadi aku baca blog beliau.. sampai hati beliau panggil aku budak kecik!!! hahaha
  • meh aku panggil kau budak besar pulak. hahahaa
  • by the way, thanks for mentioning me in your blog Smile
  • jom terjah blog beliau (sila klik pada gambar kami)

 

 

bicara : rasa rasanya macam dah lama tak baham ABC kat seksyen 2 kan??? Open-mouthed smile

      8 comments :

      Anonymous said...

      hehe. goodnite! its morning! ^^

      Nisa A. said...

      what??????
      you x tido lagi????
      haha
      oke .. morning! now go to sleep
      :)
      ^^

      Anonymous said...

      hehe, sje je kate nk g tdo dah, mesti u sdh x tnggu u kan ^^ tp still tnggu u. haha!
      cause ur blog is my drug. =p

      Nisa A. said...

      see??
      tak tido lagiiiiiiii =.=
      haippp jgn degil, haha~
      aicehhh my blog is your drug now???
      terharunyeee :D

      Matika Love 131020 said...

      kelakar2..

      Anonymous said...

      dewmmmm!!! how did he do dat?

      Nisa A. said...

      matika love :

      ahhaha
      kelakar ek
      :)

      Nisa A. said...

      anonymous :

      haha
      i dont have any idea on that too!!
      haha
      i got punk'd
      =.=
      haha