Monday, November 1, 2010

Kuantan Again

  • Kelab Pekerja TNB rajin betul buat pertandingan bowling
  • kalau buat tournament tu apa lagi kalau bukan di Kuantan…
  • ouhh tempat main bowling di Temerloh dah lama tutup… sengal betol! takpe takpe nanti bukak yang baru pulak kat Star City
  • aku pon join sekaki la jalan jalan, karaoke.. ooppss!! sesi wajib tuh.. haha

 

WHAAAAA abah..!!! sila tunjuk skill anda yehhh!!! hahahaha abah stay cool aje!!

 IMG_6161 IMG_6160

 

 

  • WAHAHAHAHAAAA…..~ sesi wajib oke.. karaoke jom!! walaupun 3 lagu aje..
  • lagipun first time try karaoke kat K-Box Megamall Kuantan ni
  • so aku tak familiar pun dengan sistem pilih lagu kat sini… besides, tak banyak lagu yang aku tahu.. heheh
  • so, overall.. fun + biasa biasa aje…

IMG_6135 IMG_6141

 

  • okehhh penghabisannya, encik Aminullah tak menang tournament kali ini
  • takde rezeki ye… takpe takpe… sebab cabutan bertuah konfirm dapat!! even dapat barang plastik aje..
  • wakakakkaaa~

 

IMG_6150 edited IMG_6130 edited

PIC 1 : with Si Demok yang berbungkus bungkus sebab sejuk gilaaa!!!

PIC 2 : Bola bowling abah.. “Errr abah, I want one too!!! warna pink boleh???” ahaksss~

 IMG_6115 edited IMG_6155 edited

DSLR yang setia bersama aku ke mana mana  | Nurhidayah : craving for popcornnnn!! kedekut betul!!

 

 

 

currently listening to : none

9 comments :

MéuzAngelo™ XXIII said...

hidayah x ikot ke?

Anonymous said...

masa duduk kuantan dulu,k-box megamall tu mmg tempat wajib...

..dah lame xpegi sane...

-org RTM-

Anonymous said...

masa duduk kuantan dulu,k-box megamall tu mmg tempat wajib...

..dah lame xpegi sane...

-org RTM-

Hizami Rahim said...

haha.
comel die sejuk.
XD

eqa said...

wow!megamall!! :)

Nisa A. said...

meuz :

tuuu
dah update baru..
gambar dayah..
mak pon ikut~

Nisa A. said...

org RTM :

ouhh penah duk kuantan?

Nisa A. said...

hizami : hehe
kan kan kan :P

Nisa A. said...

eqa :

hehe
yuppp
megamall aje.
:)