Tuesday, November 23, 2010

Konvokesyen

 

  • Tanggal 21 November 2010, merupakan hari bersejarah dan gilang gemilang buat kawan kawan aku, senior senior course aku dan kakak kakak serumah.
  • hehe memang tak sangka lepas setahun, aku kembali jejakkan kaki ke Kampus Utama UNISEL di Bestari Jaya
  • Kalau tahun lepas, aku ke sana sebagai ahli koir bagi Istiadat Konvokesyen ke-4, tahun ini tak ada rezeki nak join koir
  • kali ni aku datang sebagai undangan, cewahhhh.. hehe tak ade lah. sekadar menemani kakak Sutri dan sama merai hari gemilang kakak kakak serumah

 

IMG_6710-horzDARI KIRI : Wan Shazana, Ema, Nono & Sutri

Yeayyy kakak kakak rumah pink semua dah convo.. CONGRATS ye semua..

mmuuaahhxx Smile

 

IMG_6716-horzFatin Sazreen & Nurul Syazana

 

  • Tak lupa juga kamu berdua… kakak Fatin suka buli saya, tapi saya tahu beliau sayang sayang. hek hek hekk~
  • Kakak Syaz juga selalu masak kat rumah, buat perut saya kenyang… hehe terutamanya spaghetti, my fav!
  • Huuu rindu kamu. Harap kita jumpa lagi kat mana mana ye.

 

IMG_6824

IMG_6842

  • eiiii… bila tengok orang lain dah convo, terasa berkobar-kobar pulak dalam hati aku nih nak konvo jugak.
  • haha mengade betol! belajar pon belum tentu bila tamat nye, sudah berangan mahu konvo??? Oiiii Nisa! Belajar rajin rajin dulu! hehe
  • Dan aku harap aku dapat convo dengan kawan kawan rapat. mesti seronok kan.

 

IMG_6834

 

  • oke kawan kawan.. let’s fight till the end.

p/s : tengah bayangkan muka aku bila betul betul konvo nanti. macam ni ke? mesti tak, sebab of course la excited lebih! haha!!

 

 

bicara : berangan perkara yang baik tak mengapa, kalau kita usaha tak mustahil kita boleh dapat!

6 comments :

Nazz@Purple said...

jadi konvo2 dorang tu sebagai pembakar semangat..chaiyok2..!

Nisa A. said...

nazz :

yep2.. betol tuh!!
hehe~

KimiCnoL said...

bestnye konvo..xsabo nak konvo..tapi kene tunggu 4tahun g..lame tuee..hehe
JOM BACE ENTRY BARU
"1.Lawak Johan dengan Zizan"

"2.Kelebihan Ayat Ruqyah"

Qai said...

Tahniah kepada kawan-kawan Nisa....


p/s:Ooo rupanya Group Nisa yang Koir semasa Qai Convo dulu.....
Time 2 first time dengar lagu UNISEL...Hehehehehee =)

Nisa A. said...

kimicnol :

selamat konvo 4 thn lagi
:D

Nisa A. said...

qai :

haha
masa kay join koir tu kita x kenal lg, kay kenal abg boy je masa tuh. hehe~