Tuesday, November 23, 2010

Konvokesyen

 

  • Tanggal 21 November 2010, merupakan hari bersejarah dan gilang gemilang buat kawan kawan aku, senior senior course aku dan kakak kakak serumah.
  • hehe memang tak sangka lepas setahun, aku kembali jejakkan kaki ke Kampus Utama UNISEL di Bestari Jaya
  • Kalau tahun lepas, aku ke sana sebagai ahli koir bagi Istiadat Konvokesyen ke-4, tahun ini tak ada rezeki nak join koir
  • kali ni aku datang sebagai undangan, cewahhhh.. hehe tak ade lah. sekadar menemani kakak Sutri dan sama merai hari gemilang kakak kakak serumah

 

IMG_6710-horzDARI KIRI : Wan Shazana, Ema, Nono & Sutri

Yeayyy kakak kakak rumah pink semua dah convo.. CONGRATS ye semua..

mmuuaahhxx Smile

 

IMG_6716-horzFatin Sazreen & Nurul Syazana

 

  • Tak lupa juga kamu berdua… kakak Fatin suka buli saya, tapi saya tahu beliau sayang sayang. hek hek hekk~
  • Kakak Syaz juga selalu masak kat rumah, buat perut saya kenyang… hehe terutamanya spaghetti, my fav!
  • Huuu rindu kamu. Harap kita jumpa lagi kat mana mana ye.

 

IMG_6824

IMG_6842

  • eiiii… bila tengok orang lain dah convo, terasa berkobar-kobar pulak dalam hati aku nih nak konvo jugak.
  • haha mengade betol! belajar pon belum tentu bila tamat nye, sudah berangan mahu konvo??? Oiiii Nisa! Belajar rajin rajin dulu! hehe
  • Dan aku harap aku dapat convo dengan kawan kawan rapat. mesti seronok kan.

 

IMG_6834

 

  • oke kawan kawan.. let’s fight till the end.

p/s : tengah bayangkan muka aku bila betul betul konvo nanti. macam ni ke? mesti tak, sebab of course la excited lebih! haha!!

 

 

bicara : berangan perkara yang baik tak mengapa, kalau kita usaha tak mustahil kita boleh dapat!


6 comments:

  1. jadi konvo2 dorang tu sebagai pembakar semangat..chaiyok2..!

    ReplyDelete
  2. bestnye konvo..xsabo nak konvo..tapi kene tunggu 4tahun g..lame tuee..hehe
    JOM BACE ENTRY BARU
    "1.Lawak Johan dengan Zizan"

    "2.Kelebihan Ayat Ruqyah"

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada kawan-kawan Nisa....


    p/s:Ooo rupanya Group Nisa yang Koir semasa Qai Convo dulu.....
    Time 2 first time dengar lagu UNISEL...Hehehehehee =)

    ReplyDelete
  4. kimicnol :

    selamat konvo 4 thn lagi
    :D

    ReplyDelete
  5. qai :

    haha
    masa kay join koir tu kita x kenal lg, kay kenal abg boy je masa tuh. hehe~

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay