Wednesday, November 3, 2010

Koleksi Gambar – Part 2

tak mahu banyak cakap… jom lihat aje apa yang aku ada

 

IMG_6098 edited

PICTURE 1 :

  • gambar di ambil pada 29 Oktober 2010 oleh Amira
  • lokasi kejadian : bilik karaoke di Plaza Alam Sentral, Shah Alam, Selangor..
  • manusia yang berada di tempat kejadian ketika itu : Amira, Iejam, Ajak, dan Afif
  • kejadian berlangsung setelah berakhirnya GIGO Showcase 
  • si Iejam Hosen laaa yang beria-ria nak pergi lepas tension dengan karaoke. heyyy cara tu berkesan okeh.. aku pon YES, ON aje!!
  • dan boleh pulak si Amira ni pilih lagu yang mencabar ketahanan anak tekak serta teknik pernafasan! haha gila okeh
  • dan aku agak berpuas hati dengan lagu lagu yang aku pilih.. semua lagu nak yang meruntun jiwa aje.. hahahahaa
  • dan dengan dinding bilik karaoke yang dah lawa, time to snap here and there!

 

 

IMG_6029 edited

PICTURE 2 :

  • kalau gambar tadi sebelum GIGO, ini pula gambar selepas GIGO Showcase
  • hehehe kalau orang kata macam sakai peduli pulak aku kan? kalau aku asyik peduli orang mengata apa yang aku pakai, so takkan aku nak bogel pulak? buat free show?
  • heheee.. oke oke back to picture.. aku rasa sangat comel dengan ruffled skirt aku okeh haha.. *sila muntah hijau sekarang*
  • oke semasa GIGO Showcase ni, aku jadi emcee.. seronok oke! nak buat lagi!! nak buat lagi!! hehe
  • keseluruhannya.. apa aku pakai hari tu ialah : Sinma ribbon headband + black syrian inner + green tone shawl + black inner + grey top + military-like jacket +ruffled skirt + Tracey skinny pants + wedges shoes from Summit + various accessories
  • mekap pulak aku mekap sendiri aje.. tak sempat nak panggil mekap artis… wahhh : Revlon Photoready Foundation + Silky White compact powder + Silky Girl mascara + eyeshadow natural color + Maybelline gel eye liner + MAC blusher + Maybelline lipstick + Vaseline
  • wahhh vaseline taknak tinggal oke

 

 

 

oke.. sekian gambar kali ini.. sorry kalau entry entry macam ni membosankan kalian.. nak buat macam mana, kalau dah takde idea nak update memang merapu-merepek lah jawab nye ye.. hehe

ape ape pun, sebab saya suka menaip!! hehehee

 

 

 

 

 

currently listening to : Biar Begini by Aril

perasaan : kau biarkan aku yang kehausan mencari erti sinar bahagia

              15 comments :

              SYAMIMI FATIN said...

              waa... suka ruffle skirt tu!!

              cerah cerah said...

              nice!

              lady XOXO said...

              picture stylo habish

              Nisa A. said...

              syamimi :

              hehe
              suka juga
              :)

              Nisa A. said...

              cerah :

              tenkiuuu :D

              Nisa A. said...

              lady xoxo :

              thanks dear
              :)

              cik eira said...

              banyak nya dia pakai sekali satu persalinan , haha but sweet :)

              Nisa A. said...

              cik eira :

              hehe
              nampak banyak..
              but xde ape pun..
              hehehe~

              Ifah said...

              Akak Cntk Lah Plus Comel Plus Sweet !
              Suke Yang Ruffle Skirt Tuh <3 . Love It So Much ,

              Nisa A. said...

              @Ifah

              thankss dear
              :)

              syira said...

              wahh ! akak ! cantik gila ! cute lahh :D

              Nisa A. said...

              @syira

              thanks dik :)
              really appreciate it.

              bella said...

              suka ruffle skirt tu.. awk beli kat mana?

              Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

              @bella

              kat jusco bukit raja..

              nurul nabila bt medan said...

              cantek!suka style picture yg kedua tu..<3