Tuesday, November 2, 2010

Koleksi Gambar – Part 1

  • hmmmm semester 4 dah pun berakhir.. dan ada lagi gambar gambar yang belum aku publish kat mana mana…
  • bukan apa, aku takde masa nak edit..
  • ye lah… muka x lawa kan, kena la edit.. wahahahaa tapi AWAS…!!! bukan edit keterlaluan ye…
  • oke aku baru lepas edit dua gambar di bawah

 

IMG_5803 edited 

PICTURE 1 :

  • Alkisahnya gambar aku berbaju pink ni diambil pada 27 Oktober 2010
  • lokasi : Jusco Bukit Raja, Klang, Selangor..
  • agenda : meluang waktu berkualiti bersama orang tersayang… makan makan.. menonton wayang.. aicehhhh ayat skema bebeh!!
  • hahaha masa pergi Mid Valley hari tu aku dah tengok movie The Child’s Eye…
  • so kali ni memang sengaja keluar sekali lagi sebelum aku pulang ke Pahang… so kitorang memang nak tengok movie Life As We Know It
  • memang kelakar.. baby dalam cerita tu comel sangatttt….!!! ohh my~ nak baby macam itu boleh??
  • oh abah.. saya mahu kahwin.. kahwin dengan siapa? dengan Fahrin Ahmad… ahaks… mood gatal lah pulak!

 

    IMG_5836 edited

PICTURE 2 :

  • Gambar diambil pada 28hb Oktober, di kaki lima sebelah fakulti Komunikasi dan Media
  • diambil oleh Amira Yusof
  • gambar ni takde motif.. betul betul takde motif… just suka suka nak snap aje.. kui kui kui~
  • dengan muka yang sememeh takde apa apa kecuali bedak… dengan tudung kembang serabai abes..
  • haha aku pun tak tahu ape yang jadi dengan diri aku.. wahahahaaa~
  • sumpah aku rindu suasana full rehearsal…
  • bak kata one of my classmates, kan best kalau tiap tiap minggu macam “seminggu di Shah Alam”
  • aku pun setuju…!! hehe …

 

 

okeee.. habis cerita koleksi gambar part 1…ini aje la yang mampu aku share dalam blog picisan aku ni… hehe~ aku dah takde idea nak update sangat.. lagipun cuti semester tak lama.. dan aku tak ke mana mana sangat… duduk rumah melayan facebook dan blog aje lah…. huhuuu~

 

 

 

 

currently listening to : Fall For You by Secondhand Serenade

perasaan : Because tonight will be the night that I will fall for you, over again, don’t make me change my mind

16 comments :

Admiral Hafiz said...

smart r ur style...

Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

hairul said...

comel!

po0h... said...

hi!saya dah f0llow kamu.he,f0llow blek=)

Un Phat Lee said...

wah..

lady XOXO said...

picture 1 cantek dear

Nisa A. said...

admiral :

hehe
biase2 aje
:D

Nisa A. said...

hairul :

thanksss
:D

Nisa A. said...

pooh :

hyeee
thanks for following
:)

Nisa A. said...

un phat lee :

hehe
wahhhh gituuu
:D

mysara said...

wah dh cti sem..bestnyer!!
mai ni ngah bergelumang ngn final exam..
waaaaaaa.......

Nisa A. said...

mysara :

hehe
cuti sem pun kejap je...~
good luck mai :)

miszdexit said...

sumpah awk ni lawo..awk ke..?? awk lah erk..cute..i like your style..made tuto bnyk2 k..ley copy..hehehe..ta mara kn..?? follow me k..misz dexit..

miszdexit said...

like ur style..
follow me k..

nurul nabila bt medan said...

serius cantek!

ORICS said...

Ape jadah la ko memperagakan gambar ko tu.Aurat tu walaupun ko pakai tudung sume

Anonymous said...

Nisa, kalo ko awek aku la, aku lagi suka ko pakai mcm kat kampus tu. Actually, lelaki memang suka yang sempoi je, just pakai bedak sikit. Kalo nak solek pun tak keterlaluan. Kira nisa solek ok. Dah cun. Tapi jangan selalu sangat. Nanti dah tak surprise. Tapi baju pink tu tak lawa lah n nisa try pakai jeans yang straight cut. Lagi cun