Saturday, November 6, 2010

Kasut Tumit Tinggi 1st Giveaway

 

  • hohoooo yang giveaway yang ini takde sapa tag aku
  • tapi aku nampak entry giveaway ni kat blog Fatin Nazirah mase aku terjah tag giveaway dalam post sebelum nih
  • hehe
  • aku terbaca aje KASUT TUMIT TINGGI???
  • ohhh memang menarik minat aku dengan automatiknya. so I decided, want to join!! hehe

 

Untitled5

  • it seems that high heels has become my recent temptation
  • hehheee… I just cant resist when I see heels at shops.. mesti nak pergi cuci mata
  • ouhh mungkin juga aku dalam perancangan nak beli kasut baru… heels maybe??? hehe tak tahu lagi.. InsyaAllah
  • kalau ade rezeki ade lah kan kan kan Open-mouthed smile
  • so why not aku try giveaway ni, siapa tahu kalau kalau terkena kan.. hehe tak kena pun takpe lah… I just give it a try first
  • belum cuba belum tahu kannn????
  • nak tahu lebih lanjut mengenai giveaway ini??? sila klik pada banner di atas untuk terus ke blog KASUT TUMIT TINGGI

 

bicara : heels = girls ???

2 comments :

cik EPAL said...

tak suka sangat pakai heels ni. sakit kaki. hehe

Nisa A. said...

OHHHH hi cik epal :D

hehe
dulu nisa pon cmtu.. hehe
skrg dah biasa2 kan diri..
:)