Saturday, November 27, 2010

Kanak Kanak Ribena

 

KEJADIAN : Outing yang tak berapa nak dirancang.

SUSPEK UTAMA : Amira Yusof, Nisa A. , Nanad Toffynut

LOKASI : Wangsa Maju (Wangsa Walk Mall, Uptown Danau Kota)

 

IMG_7399 edited

 

  • Mulanya Amira dengan Nanad plan nak tengok citer Harry Potter, tapi aku lak taknak sebab aku dah tengok..
  • Haiyaaaaa so dorang cancel lah plan dorang.. Sorry ye darlingss…
  • Maka kami menghabiskan masa menjelajah seluruh ruang yang ada kat Wangsa Walk tu…
  • Sebab ni first time aku di bawa ke sana.

 

IMG_7415 edited

 

  • Tanpa dirancang, sekali lagi….. Kami terjah Uptown Danau Kota lah pulakkk…
  • memang best kot, banyak giler baju + beg yang cantik cantik.. hahah nasib aku bukan jutawan..
  • kalau aku ni betul betul cop duit aje kejenye, memang aku dah sapu habes sume barang yang berkenan di mata aku wahahaa~

 

IMG_7403 edited

IMG_7391 edited

La~la~laaa~

Thanks darlings..

 

 

 

bicara : It’s hard to find the right words.. It’s hard to say without hurting.

19 comments :

..hizamirahim.. said...

cehhh...
feeling nampak cium teddy ?

Nisa A. said...

hizami :

hahahha..
what the ..???
mane ade feelinggg~
tu dah habes berlakon nak tahan gelak. haha~

Lisa said...

luv ur outfit!

Nisa A. said...

lisa :

thanks :)

NynaMysarah said...

alala, comelnyeww akak ngn teddy uee

Nisa A. said...

nyna :

hehe
thanks dear :)

Myra Amira said...

kejap.. yg ak tak phmnye, kenapa aku dijadikan sebagai suspek utama ye..?? nme ak mule2 skali lak tu.. aiyaaaa...

Khumaera Ismail said...

opsssieee...cium tedy? ;)
u comel..suke-suke- =)

Nisa A. said...

Myra :

hehheehehhee
ni adalah kerana kau yg call aku.
hahaha
:P

Nisa A. said...

khumaera :

hehe
ooppsss!!
ahhaha nasib baik teddy aje, bukan lah org. keh keh kehhh~
:P

++***hana zaty**++ said...

nisa cntik okeyh! sekali hana tgk muke nisa cam arxar nadhirah! hee.. both sgt cntik! ;)

Nisa A. said...

hana zaty :

heheh
thankss~
btw sape arxar nadhirah tu?

AiDa AzRyN said...

Nak cium gak mr teddy tu!! XD

Fatin Suri said...

eh eh.kissing teddy bear yg comeyy :)
btw,hai kakak!!nice to meet u :)

Nisa A. said...

aida azryn :

sila ke kedai berhampiran, cari teddy yg paling besar dan ciumlah ia..
untung2 jd putera teddy.
hehehe
:P

Nisa A. said...

fatin suri :

hye dear..
nice to meet u :)
thanks for visiting my blog.

n i k l i s a said...

cam best je tmpt shuping ni.

Nisa A. said...

niklisa :

hehe
boleh tahan laa~

daya said...

nisa cantik. btw, nisa guna dslr canon model ape erk ??
nmpak mcam kecik je. comel. :)