Monday, November 8, 2010

Join Contest Lagi : Saya Suka Style Saya ♥

 

  • saya sedang blogwalking lagi malam ini…
  • dan… dan… mata saya terrrrr-pandang satu entry kat blog Cik Cokelat mengenai satu contest ni
  • whoa.. menarik betol…!! hehe saya tidaklah di tag oleh sesiapa, tapi saya volunteer kan diri untuk join
  • wahahahaa… bukan ape.. saya rasa contest ni memang sesuai dengan saya. wahhh perasan pulak kan daku..
  • okeh okeh takmau banyak sangat menaip.. lets cekidaut!

 

I Love My Style

06102010272

 

  • contest ini telah dianjurkan oleh Cik Arena Ahmad
  • beliau merupakan seorang shopaholic (berdasarkan blog beliau okeh hehe)
  • eerrrrr… aku jugak… separa shopaholic. wakakakaa….~
  • dan…. berikut adalah gambar yang aku pertaruhkan untuk contest ini yeahhh!!!

 

IMG_0971 EDITED

  • hehehheee oke oke cukupp cukupp.. geram lak daku nak upload lebih lebih. haha!!
  • ouh meh nak cite sikit pasal style ini.. boleh???
  • aku pilih untuk menggayakan ruffled dress warna merah, aku padankan dengan military-like jacket
  • shawl yang aku pilih, shawl rainbow warna maroon + purple.. saja bikin sedikit kontra di situ. hehee~

oke manusia bertuah aku nak tag ialah : Hanna Fauzann

 

OKE SIAPPP.. hehee.. nak tahu lebih lanjut pasal contest?? sila klik pada link contest di atas atau pada banner Smile

 

bicara : suka tengok macam macam style zaman sekarang

19 comments :

soffea said...

best of luck, nisa ;) mmg style =)

ZACK ENTRY said...

semoga berjaya..=)

Nisa A. said...

soffea :

thanks dear
:)

Nisa A. said...

zack :

thanks
:)

akmalhilmi said...

laki bole jpoin x??
hahahaa

Admiral Hafiz said...

wah nisa
mmg de style la!

gud luck k


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

..hizamirahim.. said...

aha.
cantek dah tu.
good luck ye !
XD

Nisa A. said...

admiral hafiz :

tenkiu very muchhh
:D

Nisa A. said...

hizami :

ouhh encek zami
tenkiu beryyy much! haha
:P

siti nur fadhilah said...

good luck babe!

ada style oohh~

Nisa A. said...

siti :

thanksss
:)

arenaahmad said...

wow! u dare enough to play with bright colors! he gud luck!

THE RADIANCE OF GEM said...

huhu. hyep sis Nisa :)
gudluck n all the best !! ^_^

hannafauzann said...

akak . thanks thanks tag kat hana . nanti hana join contest ni :D

Nisa A. said...

arena ahmad :

thankssss
:D

Nisa A. said...

radiance of gem :

tenkiu dear
:)

Nisa A. said...

hanna :

sama2 dik
:)

mRa amira said...

lawa lawa XD

goodluck!

Nisa A. said...

mra :

thanks
:)