Monday, November 8, 2010

Join Contest Lagi : Saya Suka Style Saya ♥

 

  • saya sedang blogwalking lagi malam ini…
  • dan… dan… mata saya terrrrr-pandang satu entry kat blog Cik Cokelat mengenai satu contest ni
  • whoa.. menarik betol…!! hehe saya tidaklah di tag oleh sesiapa, tapi saya volunteer kan diri untuk join
  • wahahahaa… bukan ape.. saya rasa contest ni memang sesuai dengan saya. wahhh perasan pulak kan daku..
  • okeh okeh takmau banyak sangat menaip.. lets cekidaut!

 

I Love My Style

06102010272

 

  • contest ini telah dianjurkan oleh Cik Arena Ahmad
  • beliau merupakan seorang shopaholic (berdasarkan blog beliau okeh hehe)
  • eerrrrr… aku jugak… separa shopaholic. wakakakaa….~
  • dan…. berikut adalah gambar yang aku pertaruhkan untuk contest ini yeahhh!!!

 

IMG_0971 EDITED

  • hehehheee oke oke cukupp cukupp.. geram lak daku nak upload lebih lebih. haha!!
  • ouh meh nak cite sikit pasal style ini.. boleh???
  • aku pilih untuk menggayakan ruffled dress warna merah, aku padankan dengan military-like jacket
  • shawl yang aku pilih, shawl rainbow warna maroon + purple.. saja bikin sedikit kontra di situ. hehee~

oke manusia bertuah aku nak tag ialah : Hanna Fauzann

 

OKE SIAPPP.. hehee.. nak tahu lebih lanjut pasal contest?? sila klik pada link contest di atas atau pada banner Smile

 

bicara : suka tengok macam macam style zaman sekarang


19 comments:

  1. best of luck, nisa ;) mmg style =)

    ReplyDelete
  2. wah nisa
    mmg de style la!

    gud luck k


    Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

    ReplyDelete
  3. admiral hafiz :

    tenkiu very muchhh
    :D

    ReplyDelete
  4. hizami :

    ouhh encek zami
    tenkiu beryyy much! haha
    :P

    ReplyDelete
  5. wow! u dare enough to play with bright colors! he gud luck!

    ReplyDelete
  6. huhu. hyep sis Nisa :)
    gudluck n all the best !! ^_^

    ReplyDelete
  7. akak . thanks thanks tag kat hana . nanti hana join contest ni :D

    ReplyDelete
  8. radiance of gem :

    tenkiu dear
    :)

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay