Tuesday, November 2, 2010

Interesting Blog Award


  • Ouhhh dah lama tak dapat award... errr maybe ade award yang aku terlepas pandang..
  • remind me please..!!
  • ouhh award yang terbaru ni baru dapat tadi... hehe
  • dari Chenta_Hati_Mid .. thanks dear :)



Oke lepas terima award ni, wajib pulak jawab soalan soalan berikut :


1. mid-sayang.blogspot.com di mata kalian...(belum tengok, sila blogwalking..)
heheheh jujurnye.. ni first time nisa masuk blog Chenta_hati_mid nih.. sorry ye tuan blog... hehehee~ nisa tak ada masa sangat sebab kat rumah ni nisa bergilir dengan adik nisa online.. so nisa tak banyak masa nak blogwalking sangat.. hehe
so far, pada pendapat nisa, blog Chenta_hati_mid is a nice blog... comel comel aje.. content yang boleh tahan menariknya :)


2. nama blog anda dan kenapa letak nama tu
Nama blog "Saya Suka Menaip". hmmmm maksudnya jelas lagi terang. hehehee~ sebab nisa suka menaip :)


3. nama URL blog anda dan dari mana datangnya idea itu
nisamenaip.blogspot.com
URL ni datang dari nama blog ni... mula mula nak buat "sayasukamenaip" tapi macam panjang sangat pulak.. so ringkaskan jadi "nisamenaip" aje


4. apakah method dalam penulisan blog anda
haaaa?? method?? ikut mood juga.. hehe kalau mood tengah tak stabil tu, nisa cenderung tulis blog dalm bentuk perenggan dan susah nak stop menaip.. tu yang ada entry yang panjang berjela...
but biasanya nisa guna point form sebab tak nampak sarat dan senang baca :)


5. apa perasaan anda bila lihat blog orang cantik dan menarik sedangkan blog anda tidak (kdg-kdg blog sendiri cantik tp.merendahkan diri)
mestilah kagum dan perasaan seronok nak baca tu datang dengan sendiri nya... nisa sedar nisa ni masih mentah dalam dunia blogging :)

6. bilakah blog anda diwujudkan
dah lama dah.. lebih kurang 3 tahun agaknya.. tapi dulu tak aktif sangat, update pun jarang jarang... selalu tukar URL ... so blog Saya Suka Menaip ni yang permanent.. taknak tukar dah :)

7. siapakah orang yang pertama tahu dan menjadi follower blog anda
hmmmmm.. maaf ye, tak sure pula.. sebab follower saya ni datang dari blog lama saya... :)


8. tag 5 orang untuk terima award ni
ouhhh boleh tak kalau nisa tak tag sesiapa??? semua blog yang nisa baca pun interesting. btw thanks a lottttt to Chenta_hati_mid yang bagi award ni :)



thanks again dear :) greatly appreciated it






currently listening to : Breakeven covered by Maddi Jane
perasaan : what am I gonna do when the best part of me was always you?

    2 comments :

    lady XOXO said...

    aahhha.. xo pown d tag tuan yg samer.. ha uh kan tak yah tag saper sbb semua nyer NICE2... wahhhhh kamo terjah tak blog saya.. ehehhe tak malu tanya.. wakakka.. kidding dear

    Nisa A. said...

    lady :

    hehe
    dah terjahhhh
    :D