Sunday, November 7, 2010

Giveaway : Tolong Top Up Kan Untuk Sayerrr…!!

 

  • wahhhh tuan punya GA telah blogwalking di blog saya.
  • so saya bukak aje page beliau, nampak giveaway nih..
  • nak join lahhh Open-mouthed smile

 

ga lyah

 

  • la la la laaa… rajinnye saya join giveaway ye??? heheh
  • itu adalah sebagai tanda sokongan kepada para blogger untuk up traffic dan juga memperkenalkan blog beliau kepada lebih ramai blogger
  • lagi satu, giveaway ni jugak boleh eratkan silaturahim antara blogger semua nih
  • hehe… apa salah nye kita berbaik baik sesama blogger kan???
  • baru lah boleh menjaga keharmonian blogosphere.. cewahhhhh
  • nak tengok details giveaway ni?? sila klik pada banner di atas..

 

oke lah.. ni ha… dua manusia bertuah untuk giveaway ni :

 

bicara : aktiviti masa cuti

      8 comments :

      ..hizamirahim.. said...

      erk.
      good luck !
      nanti leh share topup.
      haha.
      =.=

      Nisa A. said...

      hizami :

      haha bolehhh
      bak nombor fon! hehehehhee~

      einaz shah rizal thomas said...

      yo !
      eh haiy owner belog..
      jalan-jalan lagi.. (:

      love: einaz (:

      Nisa A. said...

      einaz :

      hai einaz
      :)

      pandaZemoo said...

      apa benda giveaway ni ?

      Anis Khalilah Bt. Ahmad said...

      kay, akak terbace entri yg ni..
      so rasa mcm nk join la GA ni..
      tp mcm mana nk copy gambar tuh pastu letak link skali?
      mcm bile kite klik gambar tuh, terus ke blog owner tuh..
      =D

      Nisa A. said...

      pandaZemoo :

      macam lucky draw jugak
      :D

      Nisa A. said...

      kak anis :

      nnt kita buat tuto ye :D