Saturday, November 13, 2010

Demam + Result Exam

 

  • sekarang aku sedang menikmati waktu waktu berkualiti di rumah
  • dan dah dua hari kesihatan aku tak berapa baik… haihhhh~ tapi aku tetap buat macam biasa, malas nak layan sakit kepala..
  • ohh ye, kelmarin 11.11.2010 merupakan tarikh keramat bagi pelajar pelajar universiti aku
  • kenapa?
  • sebab result exam keluar bhai.. haha.. yang kelakarnya, tepat 12am ramai orang menyerang Student Portal
  • tapi result hanya keluar sekitar 2.00pm . . .

 

Picture1376

  • kirenye macam ni lah muka aku masa tengah tunggu page Student Portal tu loading
  • agak agak tak sanggup la kot. hahaa bukan ape, aku rasa sangat berdebar!! aku takut pointer yang aku bakal dapat tak seperti yang aku harapkan
  • aku harapkan penat lelah aku, tak cukup tidur aku, duit yang aku habiskan untuk assignment semua tidak sia sia
  • dan aku harap semua sakit hati, terasa hati, geram, sedih, semua akan bertukar neutral

 

jeng jeng jeng…!!!

 

  • ALHAMDULILLAH…!!
  • dan aku sangat sangat gembira sampaikan aku menitiskan air mata kesyukuran di depan lappy 
  • Syukur yang tidak terhingga kerana result yang aku dapat memuaskan hati aku, serta mak ayah aku
  • terima kasih kepada insan insan yang berjasa besar : Puan Adlene, Encik Shamsul Hamimi, Prof. Ali Sekak, Prof. Elina Choong, dan Encik Dat
  • terima kasih abah, kerana selalu bagi nasihat dan semangat bila aku call menangis nangis kalau tension pasal study dan exam
  • terima kasih kawan kawan kerana sama sama membantu, buat assignment dengan gembira dan berkongsi semasa study
  • dan saya sangat sayang insan insan di atas Smileterima kasih Ya Allah.

 

CENSORED result UPSR 2010.bmp

ouhhh.. ini result UPSR 2010 saya.. hik hik hik *wink wink*

 

 

bicara : kegembiraan akan dikurniakan Tuhan sekiranya kita cukup sabar dan tabah untuk menghadapi dugaan dan ujian dari-Nya.

9 comments :

mimi mn said...

haha boleh pulak macam tu.

Nisa A. said...

mimi :

hahah
bolehhh :P

twinkle twinkle said...

WAHH,,result yg diimpikan hehe

Nisa A. said...

twinkle :

hehheee
ye begitulah nampaknye~

Anip™ said...

hahah~ siot jer,, terkena aku..

Bermain Games Adalah Rahsia Awet Muda, Betul Ker?

Qai said...

Qai Suka Result UPSR 2010 KAY.....

P/S Qai pn bukak student portal tepat pukul 12 am.....sebab nak tau result....punya laa mengigil type matrix number ngan password.....

Nisa A. said...

anip :

hehe
ape kah yg terkena tu :)

Nisa A. said...

qai :

hahah
excellent abes amik UPSR kat unisel
:P

Qai said...

Hahahaaa tau xper...