Monday, November 22, 2010

Day 9 – A Photo of The Item You Last Purchased.

p/s : kalau nak tahu dengan lebih lanjut apa yang aku buat ni, boleh refer di entry ini

 

  • Hmmm… ape ye? ape ye? Aku pandang ke sekeliling bilik. Barang apa yang paling akhir aku beli??
  • Otak aku ligat berfikir. Sudah pusing pusing. Hmmm.. perkara terakhir yang aku beli tadi, roti telur kat kedai mamak. Aihh.. dah selamat masuk dalam perut!
  • Oke… yang kedua… Air 100Plus..!! Pun dah selamat masuk dalam perut. Aishhhhhh macam mana ni????
  • Kemudian mata aku tertancap pada satu objek kecil molek, yang terletak cantik di atas meja di tepi tingkap.
  • Lantas aku capai dan terus snap gambar objek tersebut tanpa rasa was was.

 

IMG_6924

 

  • weeeehuuuu..!! Ribbon clip warna purple corak polka dot okeh!!
  • Aku teringat barang ni paling latest aku shopping sendiri, bukan hadiah atau dapat free. he he he..
  • Sekarang aku tengok sume awek awek yang bertudung pun dah boleh bergaya dengan ribbon clip nih. Wah semuanya comel okeh!
  • Maka aku dan Cik Mira pun berpakat menyerang sebuah kedai aksesori yang terletak di Pusat Komersial Seksyen 7.
  • Wahhh rambang mata okeh..! haha aku suka lah. semua nya comel. Tapi kalau beli banyak banyak then tak pakai tak guna jugak kannn???
  • So, I bought one as a beginning Smile Cik Mira pun sekarang kalau keluar tak sah kalau tak bergaya dengan ribbon clip ye sayang? hehe

 

Psssttt…!! Nak tengok orang orang comel pakai ribbon clip??? Hehehee.. jom tengok mereka :

 

bicara : sekarang banyak betul jual benda di atas ni. suke Smile

13 comments :

Putra Yamada said...

ahaaaa!!~
sgt pndai menggayakan

Ct SoLeHa said...

comel ribbon tue..hehe

nisa masuk dlm dara.com..

nmpk dlm ruangan klik-klik ms 49 dara terbaru :)

tuela cam knal yer org ni..haha

Nisa A. said...

putra yamada :

heeee
thanks
:)

Nisa A. said...

ct soleha :

hehee
laaa perasan jugak ke?
ingat kan xde yg nampak.
hehe malu lah~
btw
thanks
:)

hannafauzann said...

sangat la suka dgn ribbon clip!! :D

mira the monster said...

comei2..kte beli bunge punye..
warne pink lagi..hehe

Rozana Razali said...

comelnya, 1 tu dlm berapa dear?

++***hana zaty**++ said...

hye dear! dye laagii comel akai ribbon tu taw!! heee.. tq yang.. terharu2. heee;)

Nisa A. said...

hanna :

hehe
suke kann
:)

Nisa A. said...

mira :


wawawaa
minat pink eh??
:P

Nisa A. said...

rozana :

hmmm
dalam 3 ringgit aje.

Nisa A. said...

hana zaty :

ehh kite lak.. xde lah..
u comel
:)
heheh thanks sudi singgah
:)

Miss Sue said...

nisaaa...cantik ..