Sunday, November 21, 2010

Day 8 – A song to match your mood.

p/s : kalau nak tahu dengan lebih lanjut apa yang aku buat ni, boleh refer di entry in

  • whoaaa sebut pasal lagu aku suke! aku suke!
  • lagu yang padan dengan mood aku di kala ini?? wuihhhh BANYAK..!
  • aku pilih errr.. 2 boleh??? tamak pulak kan aku nih?? huik! perangai tak senonoh.. adik adik jangan laaaa contohi. hek hek hekk~

 

NOMBOR 1

 

  • Alhamdulillah kerana Tuhan mendatangkan kepada aku rezeki yang aku tidak sangka
  • InsyaAllah dalam dua tiga hari nanti aku cerita ape rezeki yang diturunkan itu.

 

NOMBOR 2

  • Aku tak tahu lah kenapa lagu ni menjadi pilihan aku nombor satu.
  • Lagu ni paling selalu aku main dalam Windows Media Player aku setiap kali aku mengadap laptop.
  • Dengar aje lagu ni mood aku boleh jadi oke dan.. hmm aku suka lah! hehe

 

*                    *                    *

 

okeh itu aje lah yang nak share.. hehee susah nak explain mood aku sekarang. sekarang aku takde masalah jiwa jiwa kot.. aku tengah gembira sebab Tuhan tu Maha Kuasa. setelah beberapa kali aku terlepas peluang berharga, akhirnya didatangkan kepada aku rezeki yang tak disangka..

ALHAMDULILLAH Smile

 

 

bicara : jasa baik dia juga Smile

4 comments :

Khumaera Ismail said...

alhamdulillah..sejuk ati tgk lagu no 1 tu =)

Fiq Fikri said...

wah sama la kita...fiq baru jew update pasal maher zain..
terbaik la lagu2 die..gaggag~

Qai said...

Lagu Maher Zain mmg Best........ =)

p/s:Qai suka sgt dgr lagu dia tajuk Insyaallah 2....

Nisa A. said...

lagu lagu maher zain mmg besh kan
:)