Saturday, November 20, 2010

Day 7 – My Dream Wedding

p/s : kalau nak tahu dengan lebih lanjut apa yang aku buat ni, boleh refer di entry ini

 

  • wahhh tajuk hari ke 7 ni buka  main lagi ye.. kalau aku dah start tulis jiwang ngeng ngeng tu faham faham aje laa
  • aku cuma amik mood untuk entry ni aje. haha!! gatai!
  • My dream wedding??? wuuuu~ aku tak fikir lagi kot pasal kahwin.. aku rasa bagi diri aku, masih awal dan of course la aku tak ready
  • kadang kadang suka pulak tengok ada kawan kawan yang tunang / kahwin awal… dah tu jodoh mereka kan..
  • mungkin jodoh aku jauh lagi, memandangkan aku ni bukan pandai sangat nak bercinta dan love life aku tak sehebat orang lain

 

Picture1788

  • plus.. melihatkan diri aku sekarang, aku lebih suka nak fokus pada study.. wahhh konon ajek nih. haha
  • bercakap pasal dream wedding.. of course la aku nak kahwin dengan lelaki yang mencintai aku (jangan muntah) dan yang boleh buat aku berasa selamat dengan dia
  • dan aku tak kesah pun kalau majlis tu tak semeriah atau tak gemilang macam majlis orang lain.. cukup lah kita dahulukan perkara wajib
  • wahhh ape kau ingat aku nak buat wedding macam Sheik Muzaffar or Siti Nurhaliza ke?? ngeh ngeh ngeh~

 

vintage-wedding-dress2

  • gambar ni aku dapat masa aku tengah Google tadi.. Vintage Style Wedding Dress
  • memandangkan fesyen vintage tengah in sekarang… so aku berkenan pulak dengan bahagian bawah gown ni yang macam tutu itu… ahhh comel lah!
  • semalam jalan jalan kat Plaza Alam Sentral pun mata aku ni duk berkenan dengan baju baju pengantin yang di-display kat kedai kedai pengantin
  • haihhh!!! berangan je aku, nanti study entah ke mana, tak kahwin la aku jawabnya, haha

 

*                    *                    *

 

  • oke lah.. aku taknak cakap banyak pasal my dream wedding.. sebab apa?? sebab belum masa nya untuk aku fikir hal ni
  • dan berangan pun tak ke mana jugak kannnn~ hehe..
  • so nanti bila dah tiba masa aku akan fikirkan segala-galanya. hehehee

 

Picture1566Aku pakai spec macam ni masa wedding aku boleh? Amacam?? haha!!

 

 

 

bicara : Kahwin bukan soal main-main..! And don’t’ get married if you cannot love only one women and give full commitment and willing to hold huge responsibility.


7 comments:

  1. hahaha..lawak la pkai bju dh santek tp pkai spek nerd plk..xmo laaa..xssuai..hehehe..

    ReplyDelete
  2. nisa...nk nisa pakai spec 2 mase wedding nisa nnti..mesyti tomei.. :)

    ReplyDelete
  3. wah.
    siap dah berangan ni.
    zami tak fikir pun lagi.
    haha.
    XD

    ReplyDelete
  4. A.F.A :

    hahaha
    laaa
    x sesuai ke??
    igt kan comel.
    :P

    ReplyDelete
  5. hizami :

    haha
    tak berangan, tapi just nak memenuhi kehendak soalan.
    haha
    :P

    ReplyDelete
  6. Hehehehee Awalnya Berangan Nak Kawen....Mmm Tggu abis bljr dulu ye Nisa... =)

    p/s:Semoga Tercapai angan-angan 2...

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay