Friday, November 19, 2010

Day 6 – A Photo of An Animal I’d Love To Keep As A Pet

  • haiwan peliharaan????? hurmmmm.. dah bertahun tahun aku dan family aku tak pelihara mana mana haiwan
  • last time kitorang ade kucing parsi yang berbulu putih, sangat lebat okeh.. mata nya sebelah biru dan sebelah oren. how cool is that???
  • but unfortunately my cat went missing. one of my neighbor said it may been stolen… how sad was I at that time!
  • oke.. tapi sejak kebelakangan ni aku berminat untuk membela seekor haiwan yang kiut miut..
  • ohhh apakahhh????

 

IMG_4796

  • RABBIT…!!! yeaa aku teringin nak bela arnab yang comel gilaaa macam nih..
  • ohh by the way, ni arnab classmate aku, Eriey…
  • aku suka arnab yang warna putih macam ni… sangat comel untuk dipeluk okeh! haha takde kaitan Smile with tongue out
  • tapi kalau arnab aku ni makan ayam goreng McD macam arnab di atas, mau nye bankrap aku hari hari beli ayam goreng?? hehe

 

IMG_4795

  • dulu kat rumah sewa aku pernah ade housemate bela arnab yang sangat demok sebab ia kuat makan! hehe
  • aku selalu layan arnab tuh, maybe dari situ timbul minat aku nak bela arnab pulak…
  • tapi aku takut aku lak yang busy di kemudian hari.. kan kesian arnab tu terabai lak.. nanti kalau kurang kasih sayang dia memberontak pulak. adehhh~
  • oke lah.. lain kali aku bela patung arnab. hahhaaa xde bagi makan or kena layan aje. hahahah!!!

 

 

bicara : saya suka yang comel comel dan gebu gebu aje. haha!!


20 comments:

  1. ok . arnab makan ayam . first time dgr . hehe

    ReplyDelete
  2. comelnye rabbit..
    rabbit mkn ayam?? pergh~!! karnivor..hehe~

    ReplyDelete
  3. alarhh comelnya.
    erkk, tapi arnab makan ayam?
    seramnya :/

    ReplyDelete
  4. hehe. same lah nisa! teringin nak bela arnab, tp bz study. btw my friend ade bela landak. nama bon bon. comel kan?? ;)

    ReplyDelete
  5. Hahahahaa High Taste betul Rabbit zaman sekarang....Makan ayam Mc D 2...Bukan rabbit makan sayur je ke?

    p/s:Teringin membela Iguana tp Mak xkasi...heheheeee =)

    ReplyDelete
  6. biar betull... melawan hukum alam ni..
    daging bukan diet arnab weyh.. kang berevolusi, nayo je penduduk malaysia ni.. ish2..

    ReplyDelete
  7. ahha mau bankrup mcm tu kalau arnab mkn aym je memanjang ;D

    ReplyDelete
  8. khumaera :

    haha
    bukan kah menakutkan kalau arnab karnivor??

    ReplyDelete
  9. laut china selatan :

    hehe landak??
    wowww..
    rare nye. hehe
    comel ^^

    ReplyDelete
  10. qai :

    haha
    tu arnab demand.. nak ayam mcd. haha

    ReplyDelete
  11. meuz :

    haaa tu lah pasal.
    seram weyhhh~

    ReplyDelete
  12. twinkle :

    hahaha
    begitu lah nampak nye
    :P

    ReplyDelete
  13. nisa : rabbit mkn key ep ci ke?? hehehe

    ReplyDelete
  14. permysuri :

    haha
    tak tahu pulak.
    yg ni dia nak ayam mcD je..
    cuba la bg arnab kfc, tgk dia nak x?
    :P

    ReplyDelete
  15. arnab makan ayam goreng??? wuhuuuu tak pernah jumpa lagi. muehehe

    ReplyDelete
  16. suke juga sama arnab... nak check out arnab pelbagai baka... disini>>> USAGI RABBIT.... awak ade msuk mjalah dara dot com kan this month...?

    ReplyDelete
  17. cik epal :

    haha arnab kawan sy ni arnab pertama yg sy tengok makan ayam mcd!
    :P

    ReplyDelete
  18. matashichi :

    hehe
    betul tuh. ehh perasan jugak ye. hehe~

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay