Wednesday, November 17, 2010

Day 4 – Your Favorite Photograph of Your Best Friend

p/s : kalau nak tahu dengan lebih lanjut apa yang aku buat ni, boleh refer di entry ini

 

  • whaaa… subjek day 4 ini memang besh okeh… sebut aje pasal photograph memang aku suke
  • bercakap pasal favorite pic of my besfren.. hmmm banyak lah gambar… hehe besfren aku pongg ramai.
  • tanpa banyak menaip lagi, lets cekidaut

 

 IMG_5764

  • Manusia terlibat : Syazwan, Amira Farhana, Afif, Iejam, dan Nisa A.
  • sayang korang ketat ketat. hehee kitorang banyak spend masa berlima.. dan korang lah buat aku rasa aku ada new and better life
  • walau banyak perkara yang berlaku, apa apa pun thanks sangat weyh!

 

IMG_5193 edited

  • Manusia terlibat : Amira Yusof & Nisa A
  • segala apa yang berlaku antara kami dulu, harap dapat menguatkan lagi diri masing masing
  • biar semula berlalu dan menjadi pengajaran, and I’m glad to have you back, babe

 

*             *             *

 

  • ade lagi kot gambar gambar kitorang.. tapi aku pilih the top two lah. hehe
  • dan insan insan di atas adalah antara insan yang penting bagi aku, so korang please jangan kembang kalau korang baca. hek hek hekkk~
  • macam macam yang berlaku antara kita pun, kita tetap KITA. hehe
  • biasalah tu asam garam hidup kan, ade baik ada tak baik, ada naik ada turunnya
  • so stay strong peeps! goodluck!

 

 

 

bicara : apa perasaan kalau dikhianati oleh kawan yang rapat dengan kita? Oke ini cuma random question…. Smile