Tuesday, November 23, 2010

Day 10 – A Photo of My Favorite Place To Eat.

p/s : kalau nak tahu dengan lebih lanjut apa yang aku buat ni, boleh refer di entry ini

 

  • whoaaa… favourite place to eat?? aiyarkk.. banyak lahhhh
  • aku ni pulak jenis tak makan banyak, asal kedai makan tu masakan dia sedap aku suka lah. hehe
  • yang penting, bersesuaian dengan bajet ciput aku sebagai seorang student yang tak semenggah. hehe
  • hmmm.. tapi ada satu kedai ni, salah satu hidangan nya macam berhantu sikit bagi aku..
  • haippp!!! bukan hantu yang itew…!! takot ahh!!
  • maksud aku, makanan dia meninggalkan kesan kepada aku ler… hehehe maknanya kalau aku selalu ke sana pon takde masalah
  • tak akan timbul soalan bosan atau jemu

 

Picture1819

  • okeeee.. sorry gambar tak jelas.. tempat feveret??? restoran mamak KHULAFA seksyen 7..!! haha
  • hampir setiap hari kot menempek muka comot aku kat kedai mamak nih!!
  • hidangan dia yang aku suke sangat tuh??? THE O AIS pekat dan manis nye tew.. wahahahaa..
  • sorry la aku takde gambar penuh restoran Khulafa yang terhormat nih, sapa sapa duk kat shah alam tahu lah yek. hehe
  • gambar di atas diambil dengan tidak malunye menggunakan aplikasi Webcam dalam lappy aku. haha

 

Picture1821

  • Ishhhhh lagi lagi muka comot aku tuh! werrkkk!!
  • aku memang suka bukak webcam kat mana mana yang aku singgah. haha
  • agak agak kan kalau korang bukak Google Maps, jumpa tak restoran nih?? wahahaha

 

 

 

bicara : the o ais, extra ais please!~ haha

8 comments :

amOy ! said...

kaka nisa .. nak try bule ??

nurul amira said...

haha penah makan kt cnie gak ^_^

Qai said...

Yeaahhhhh I really know this place...

Restoran Mamak KHULAFA berhampiran ngan UNISEL shah alam sebelah Stesyen Minyak SHELL n Belakang Restoran SYIDAH kan... =)

p/s Qai pn selalu lepak sini....
Teh O Ais dia mmg terbaikkkkkkk....

Nisa A. said...

amoy :

hehe
silakan dear
:)

Nisa A. said...

nurul amira :

ouhh really?
hehe
:)

Nisa A. said...

qai :

haha
detail nyeee...

Raji berkata said...

lawa ah wristband kau ;D

Nisa Menaip said...

@Raji berkata

heheh kawan punya tuuu :P