Sunday, November 14, 2010

Day 1 – My Favourite Song

 

p/s : kalau nak tahu dengan lebih lanjut apa yang aku buat ni, boleh refer di entry ini

 

  • sebut pasal lagu kegemaran, of course aku ade banyakkkkkkk lagu kegemaran
  • dan lagu kegemaran aku tak kira zaman, atau siapa penyanyi nya
  • asalkan besh di telinga aku, aku suka..
  • lebih lebih lagi kalau lagu tu ade makna tertentu.. whoaaa memang meruntun jiwa + dan memang akan menjadi halwa telinga most of the time lah!

Picture1438

  • Dan sejak dua menjak ni, aku kurang merajinkan diri dengan search dan download lagu lagu yang latest lah
  • errr…. simptom simptom malas mula bermaharajalela dalam diri ini.. wahaha
  • kalau nak lagu baru, aku biasanya tunggu waktu cuti, balik rumah dan copy aje lagu lag besh dari along aku, Meuz Angelo
  • itu lagi mudah kan.. wahahaa~ tak pun aku mintak kat kawan kawan ke.. haha see? pemalas la aku ni derrrr =.=

 

dan kebelakangan ni aku suka dengar lagu ni :

  1. Impossible by Shontelle
  2. If I Let You Go by Westlife
  3. Teenage Dreams by Katy Perry
  4. My Last Breath by Evanescence
  5. Whisper by Evanescence
  6. Afterlife by Avenged Sevenfold
  7. Sahara by Nightwish
  8. Again by Flyleaf
  9. Love The Way You Lie Part 2 by Rihanna ft Eminem
  10. Hey There Delilah by Plain White Ts
  11. Hero by Enrique Iglesias
  12. Breakeven by The Scripts
  13. Listen To My Pounding Hearts by Co-Ed

 

  • Inilah antara lagu yang top dalam playlist aku.. wahaha.. see? lagu lagu yang aku dengar tak gempak gempak, tak pelik pelik macam orang lain tuh~ huhu~
  • aku dengar apa yang aku suka, apa yang buat aku gembira
  • dan kegemaran setiap orang tu lain lain ye…
  • ohh ye kalau tension, aku banyak dengar lagu dari band nombor 4 sampai 8 ye… sebab lagu lagu macam ni yang reda kan rasa marah / geram hehe

Picture1440

  • aku pernah bercita cita nak belajar main guitar.. lepas tu boleh lah aku lepak mana mana sambil main gitar dan memekak sume lagu feveret aku
  • tapi first time belajar basic pon aku macam dah mengalah…
  • sebab main gitar ni menyakitkan jari dan aku takot ahhh kalau jari aku nanti jadi keras dan kematu kat hujungnya.. erkkk!! tak chomeyl okeh
  • tapi orang kata kalau minat tuh berkorban la sikit kannn~
  • hehe takpelah, selain gitar aku ade minat piano / keyboard jugakk.. nanti ada rezeki aku belajar la ye Smile

 

 

bicara : sukakan muzik, tapi muzik bukan keutamaan ku Winking smile

16 comments :

Hunny Maldini said...

cool la you pandai main gitar! :)

Nisa A. said...

hunny :

hahaa
xdelah
;P

Admiral Hafiz said...

wah pandai main gitar eh

t leh nyanyikn utk i 1 lagu
haha
leh?


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

..hizamirahim.. said...

hehe.
zami rajins search lagu.
kwn2 zami selalu mitak lagu2 dgn zami.
kire zami ni mcm gudang lagu ah.
XD

a little less conversation said...

main drum la..hoho

mimi mn said...

I don't know how to reach you but I need your opinion/help regarding my failed skills in photography.

http://poploudmn.blogspot.com/2010/11/im-such-poser-with-baby-joe.html

saya budak baru belajar kalau salah tolong tunjukkan :)

Nisa A. said...

admiral haiz :

hehe
takde lah
:P
tu posing aje tuh~

Nisa A. said...

hizami :

wahhh really??
hehe
nisa pun tengok zami suka update pasal album2 baru..
i llooiikkkee :D

Nisa A. said...

a little less conversation :

ehhe
main drum penat
berpeluh2
:P

Nisa A. said...

mimi mn :

errr..
saya pun baru belajar guna DSLR~

nanakimie said...

b0leh jadi yuna nih..hehe..anyway saya da fol0w kamu..f0low balek=)

Hasif Rahman said...

u noe what...lagu no 2 tu fav kita ^^

Qai said...

Heheheee Like the no 2 song....

p/s:Hehehehe nnmpk Kay Mcm Yuna laa.... =)

Nisa A. said...

nanakimie :

hahaha
yuna??
takdelah~ xreti pon main gitar tuh~
tu propa aje
:P

Nisa A. said...

hasif :

hehe
ye ke??
waaa sama
:D

Nisa A. said...

qai :

haha nampak mcm yuna?
xde lah
:P